Після цін, що стрімко зросли, не всі українці можуть своєчасно оплачувати комунальні послуги. Особливо це стосується пенсіонерів.

Але, як з'ясувалося, є компанії, які починають загрожувати українським людям похилого віку за борги і навіть погрожують зупинити надання послуг. Про такий кричущий випадок розповіла українка, коли поділилася історією її мами-пенсіонерки.

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Про це стало відомо завдяки коментару жінки на сторінці Нафтогазу у соцмережі.

Клієнтка поскаржилася, що співробітники компанії відновили нав'язливі дзвінки боржникам. При цьому вони не соромляться загрожувати споживачам, що газ можуть відрізати, якщо заборгованість не буде погашена.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Шановний Нафтогаз припиніть загрожувати моїй мамі по телефону, що відріжете газ і телефонувати літній людині. Пояснюю ситуацію: кабінет створено на номер телефону моєї мами, у ньому три розрахункові рахунки - мій, її та її сестри (пенсіонерки, яка мешкає в іншому селі, сама вона не може передавати).Тепер у моєї тітки утворився борг, а телефонують моїй мамі. Сьогодні їй зателефонували 5 разів і довели, що у неї піднявся тиск .Що означає, ви даєте три дні для сплати? Вона пояснює, що це не її борг, ваші працівники не чують", - написала клієнтка.

Нафтогаз, скриншот: YouTube
Нафтогаз, скриншот: YouTube

У Нафтогазі у відповіді на скаргу попросили уточнити номер телефону, на який надходять дзвінки, а також ПІБ власника мобільного, номер особового рахунку та інші дані, які дозволять перевірити отриману інформацію.

Відгук на Нафтогаз
Відгук на Нафтогаз

Нагадаємо, що в Україні почав діяти новий тариф на газ: скільки доведеться віддати за кубометр.

Раніше ми повідомляли, як в інтернеті знайти дані про пільги та субсидії від "Нафтогазу": впорайтеся за 30 хвилин.