Для всіх наших повнолітніх читачів, які можуть дозволити собі насолодитися алкогольними напоями, є дуже важливі новини. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на вино, горілку та пиво.

Згідно з свіжою інформацією, ціни на алкоголь порівняно з цінниками минулого місяця трохи "схудли".

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin, пише "Хвиля".

Супермаркет (відділ із пивом), фото: Знай.ua
Супермаркет (відділ із пивом), фото: Знай.ua

Вартість вина

Зокрема, вино Vardiani Піросмані червоне в середньому подешевшало на 1 копійку, склавши 101,60 грн. за 750 мл. Так, у супермаркетах вино торгується за такими цінами, в Auchan – 87,90 грн., у Megamarket – 105,90 грн., у Varus – 111,00 грн.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ціни на вино, скріншот: Minfin
Ціни на вино, скріншот: Minfin

Вартість горілки

Горілка Хлібний Дар класична також знизилася у ціні на кілька копійок, до 115,66 грн за 500 мл. За пляшку 0,5 л у мережі Novus беруть 109,00 грн., у Metro – 128,42 грн., у Auchan – 112,10 грн., у Megamarket – 113,10 грн.

Ціни на горілку, скріншот: Minfin
Ціни на горілку, скріншот: Minfin

Вартість пива

А ось пиво Львівське світле продається по 24,40 грн. за 500 мл. Пиво Чернігівське світле подорожчало з 28,13 до 28,87 грн за 500 мл.

Ціни на пиво, скріншот: Minfin
Ціни на пиво, скріншот: Minfin

Нагадаємо, майже на 40 гривень дешевше: ціни на яйця раптово впали, за скільки можна купити десяток.

Раніше повідомлялося, ціни на яловичину "кусаються", але не так сильно, як роком раніше: скільки коштує популярне м'ясо.

Також, отруєння та втрачені гроші: українцям втюхують небезпечні продукти – де краще не закуповуватися.