Для наших читачів, які під час походу до магазину чи ринку уважно стежать за цінами на улюблені гарячі напої, є кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на каву та чай.

Згідно з свіжою інформацією, цінники на ці товари продовжують зростати вже далеко не перший тиждень. При цьому вартість упаковки чаю або кави залежить від марки виробника.

Про це стало відомо завдяки детальній інформації від моніторингового сервісу gotoshop, пише "Хвиля".

Супермаркет, кава: кадр з відео
Супермаркет, кава: кадр з відео

Вартість кави

Ціни на розчинну каву в упаковці 100 г стартують від 76,99 грн. ("Чорна карта" у Сільпо, де зараз позиція продається за знижкою 50%). Кава "Якобс" вагою 100 грам обійдеться в 128,99 грн. (знижка 32%), а "Нескафе" – 129 грн. без знижки. Максимальна вартість 100 грамового пакування кави – 555 гривень ("Бушидо" у "Розетка").

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ціни на каву, скріншот: gotoshop
Ціни на каву, скріншот: gotoshop

Вартість чаю

Ціни на чай (100 г в упаковці) стартують від 42,00 грн. По знижці 19% чай продається в Сільпо - 51,99 грн. за 100 грам. Також по знижці в 13% можна купити 100 г чаю в АТБ – 58,70 грн., а 17% знижки встановлено на чай "Грейс" - 59,99 грн. Зазначимо, що найвища ціна за 100 г чаю в супермаркетах країни – 314 грн.

Ціни на чай, скріншот: gotoshop
Ціни на чай, скріншот: gotoshop

Ціни на чай, скріншот: gotoshop
Ціни на чай, скріншот: gotoshop

Нагадаємо, ціни на яловичину "кусаються", але не так сильно, як роком раніше: скільки коштує популярне м'ясо.

Раніше повідомлялося, отруєння та втрачені гроші: українцям втюхують небезпечні продукти – де краще не закуповуватися.

Також, від 300 грн за кіло: на який овоч в Україні різко зріс попит, але ціни "кусаються".