Для всіх наших дорогих читачів, які під час походу в гастроном чи ринку уважно стежать за цінниками на головні продукти харчування, є кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на популярні продукти - огірки, помідори та кріп.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin.

Згідно з відкритою інформацією, ціни на весняні овочі продовжуватимуть залишатися захмарними, проте, порівняно з минулим місяцем, вони знизилися в ціні значно.

Ціни на овочі, скріншот: YouTube
Ціни на овочі, скріншот: YouTube

Вартість огірків

Зокрема, огірки подешевшали із 184,63 грн/кг до 109,грн/кг. Гладкі огірки знизилися в ціні із 132,17 грн/кг до 100,90 грн/кг, колючі можна придбати за 114,90 грн/кг.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ціни на огірки, скріншот: Minfin
Ціни на огірки, скріншот: Minfin

Вартість помідорів

Середня вартість помідорів знизилася у ціні з 98,30 грн/кг до 84,92 грн/кг. Рожеві подешевшали лише на пару гривень, до 147,60 грн/кг, а вершки із 148,71 грн/кг до 139,30 грн/кг.

Ціни на помідори, скріншот: Minfin
Ціни на помідори, скріншот: Minfin

Вартість кропу

Тепер розглянемо ціни на дуже важливу зелень, яку додають скрізь - від консервації до звичайних салатів. Цінник на кріп знизився з 574,20 грн/кг до 475 грн/кг. 100 грам кропу коштуватиме 39,80 грн, а 250 грам – 124,70 грн.

Ціни на кріп, скріншот: Minfin
Ціни на кріп, скріншот: Minfin

Нагадаємо, вітамінний рай: в Україні подешевшав популярний фрукт, які ціни в супермаркетах.

Раніше повідомлялося, якщо не встигли на шашлик, то настав час: в Україні супермаркети оновили ціни всі види свинини.

Також, цінники на популярне м'ясо впевнено повзуть униз: чим українці можуть побалувати себе.