Український Пенсійний фонд постійно удосконалює свою роботу та надає нові можливості для зручності громадян.

Завдяки розвитку дистанційного обслуговування пенсіонерам більше не потрібно стояти у чергах та відвідувати філії Пенсійного фонду. Це важливіше за умов повномасштабної війни, через яку мільйони громадян були змушені бігти за кордон.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Усі необхідні послуги можна отримати онлайн, зайшовши до особистого кабінету на веб-порталі Пенсійного фонду. Також є мобільний додаток, який робить процес ще більш простим і зручним.

Принцип екстериторіальності став для Пенсійного фонду України звичним під час війни. Будь-який громадянин, незалежно від місця реєстрації, може отримати необхідну послугу в будь-якому сервісному центрі Пенсійного фонду України.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Це особливо важливо для пенсіонерів, які залишили свої будинки та отримали статус внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Незалежно від місця проживання, до будь-якого сервісного центру Пенсійного фонду можна звернутися з питань призначення та перерахунку пенсії, субсидій, пільг та страхових виплат, зміни способу виплати, відновлення та припинення виплати, переведення виплат за новим місцем проживання та багато іншого.

Нагадаємо, доплата до пенсії 730 гривень: хто з українок може підвищити розмір своїх виплат, лише 4 категорії

Як повідомляв "Знай.uа", українцям відкрили доступ до додаткових пенсій: хто перший у черзі на виплати

Знай.ua писав, українки, що вийшли на заслужений відпочинок можуть отримати солідні доплати: названі суми