"Приватбанк" уклав договір із фірмою "Авардс Медіа" про надання маркетингових послуг на суму 2,90 млн грн. Вже провели електронні торги, їх завершили у два етапи, а про угоду відзвітували у "Прозорро".

Угоду уклали 17 квітня. Термін надання послуг – один рік. За цей час онлайн-медійна агентство має зробити все для розвитку YouTube-канал "Приватбанку". Про це пише видання "Наші гроші".

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

До пакету послуг входять три ідеї формату каналу, проведення кастингу, створення відеоролика, забезпечення їх просування, а також контент-менеджмент та інтеграція з блогерами. Половину суму заплатять авансом, а решту після надання послуг.

Бюджет закупівлі – 4,09 млн. грн. Ціна переможця виявилася на 29% нижчою. Переможець мав два конкуренти, проте інформація про цих учасників не розкривається. Агентство "Авардс Медіа" заснували Степан Михайлов та Сергій Білоусов, а керівну посаду обіймає Олеся Григоренко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Офіційна електронна пошта фірми am@air.io належить компанії Air Media-Tech, яку Михайлов і Білоусов заснували в Канаді. Вона створює сервіси для розвитку, збільшення доходу та підвищення впізнаваності креаторів, відеоконтенту та брендів на діджитал -платформах Компанія є сертифікованим партнером "YouTube", - додали у виданні.

Послуги для "Приватбанку", скріншот
Послуги для "Приватбанку", скріншот

Нагадаємо, "ПриватБанк" не відшкодовує гроші з терміналів: українка втратила 130 тисяч гривень, оператори мовчать

Раніше ми писали про те, що українець розповів, як його двічі обібрав ПриватБанк: "Крадує гроші"