Державний "Укрексімбанк", визнаний найбільш збитковим банком країни за підсумками 2022 року, закликає українців відкривати карти "за подарунки".

Про це йдеться на сайті фінустанови. Якщо у період з 01.05.2023 р. по 31.07.2023 р. відкрити платіжні картки Visa та Mastercard та здійснювати ними безготівкові розрахунки за такі платежі "Укрексімбанк" обіцяє бонуси.

Укрексімбанк \\ фото FINCLUB
Укрексімбанк \\ фото FINCLUB

1 бонус за кожні витрачені 100 грн. Далі ці бонуси банк пропонує обмінювати на подарункові картки ОККО чи WOG. Також за бали можна буде виграти ноутбук, айфон, набір марок "Укрпошти" або грошові сертифікати.

"Лотерейна" реклама банка. Фото: Укрексімбанк
"Лотерейна" реклама банка. Фото: Укрексімбанк

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За підсумками 2022 року, "Укрексімбанк" став неефективним у країні з розміром збитків на рівні майже 7 млрд грн.

За словами голови правління банку Сергія Єрмакова, "Укрексімбанк" потребує докапіталізації на рівні 6 млрд грн, однак таких зайвих коштів у бюджеті України немає.

НАБУ стало проводити розслідування, і менеджмент фінустанови підозрюється в організації схеми виведення десятків мільйонів гривень із держбюджету через контракти із сумнівними юрфірмами.

"Укрексімбанком", зацікавилася Держаудитслужба, яка вивчає, чому менеджмент, який довів банк до рекордних багатомільярдних збитків, продовжує виплачувати мільйонні заробітні плати щомісяця.

Нагадаємо, ми писали, що буде з гривнею та цінами на продукти у 2023 році: очікування експерта.

Як повідомляв "Знай.ua", українка втратила тисячі гривень через "глюк" у ПриватБанку.

Також "Знай.ua" інформував, українським військовим зробили вигідну пропозицію: значно кращі умови.