Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що сьогодні вони розуміють, що не допоміг зерновий шантаж, нічого не допомагає. Вони розуміють, що найближчим часом буде серйозний контрнаступ», - констатує Георгій Біркадзе.

Водночас він зазначає, що зараз часто кажуть, нібито росіяни же не б’ють по економіці України. Тим не менш, пояснює експерт, сьогоднішні ракетні удари приходяться якраз-таки по економіці, тому що вони знищують нашу критичну інфраструктуру, а це підстанції, це дуже впливає на все, зокрема, пам’ятаємо, які були втрати під час блекаута.

Але тепер, підкреслює він, вони розуміють, що цього не буде, тому що ми сьогодні дуже підготовлені, багато техніки їде зараз із Європи, яку замовили ще взимку, зараз буде відбуватися налагодження цього обладнання, скоро воно буде у нас, до того ж, відновлять лінії і підстанції.

«Вони це розуміють, що ми готуємося, щоб гарно провести опалювальний сезон. Але головне, що я бачу в цьому обстрілі, – домовлятися, поговорити з ними, щоби у них була передишка», - пояснює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура розповів, що путін приготував для росіян.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, без чого ми не відбудуємо Україну.