Столичні патрульні прийняли виклик від киянина, який скаржився на шум рано-вранці. За його словами, сусіди затіяли ремонт у суботу та працювали перфоратором, тому він хотів припинити "свавілля".

Обурений житель столиці негайно викликав поліцію, коли почув, що його сусіди приблизно о 7-й ранку активно займаються ремонтом. Адже згідно із законом, шумні роботи можна проводити тільки в робочі дні, з 8:00 до 21:00.

Спочатку киянин разом із охоронцем житлового комплексу самостійно намагалися знайти порушників тиші у суботній ранок, але результату це не дало. У результаті патруль виїхав на місце "злочину", зайшов у житло заявника і швидко виявив джерело шуму.

Патрульна поліція. Фото: Youtube
Патрульна поліція. Фото: Youtube

Виявилося, що це гудів не перфоратор сусідів, а його власна електробритва, яку він забув вимкнути. Про це повідомила патрульна поліція міста та розмістила відео з body-камери одного з правоохоронців.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Сміх сміхом, але патрульні завжди зі всією серйозністю ставляться до громадян та в межах компетенції намагаються вирішити конфліктні ситуації", - зазначили у патрульній поліції.

Після інциденту поліція закликала українців не зловживати викликами на лінію 102, особливо у період воєнного стану.

Нагадаємо, українців попередили про "бойових" птахів із вибухівкою: переносять у дзьобі, можуть потрапити до міста

Раніше ми писали про те, що 600 гривень за "анаконду" з паперу: українка показала, як "Нова пошта" витрушує гроші