На споживачів газу чекатимуть нові зміни. Компанії «Нафтогаз України» та ТОВ «Газорозподільчі мережі України» повідомили українцям про зміну у платіжках за «блакитне паливо». Оновлені платіжки споживачі будуть отримувати у травні.

Так, ДК "Нафтогаз України" та ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання та розподіл газу в одному файлі.

Квитанція про оплату за комуналку: zahid.espreso.tv
Квитанція про оплату за комуналку: zahid.espreso.tv

"Нафтогаз України" та ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання та розподіл газу в одному файлі. Вже у квітні клієнти ДК «Нафтогаз України», а також Кропивницької філії «ГАЗСЕТИ», АТ «Дніпрогаз», АТ «Харківгаз», АТ «Харківміськгаз», АТ «Криворіжгаз» та АТ «Донецькоблгаз» отримають березневі рахунки та зможуть переконатися як це комфортно та комфортно. Адже всі реквізити, індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань та оплати зібрані в одному місці" , — йдеться в повідомленні.

Відкритий газ. Фото: Скриншот YouTube
Відкритий газ. Фото: Скриншот YouTube

Крім того, у компанії звернули увагу, що в особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Слід звернути увагу, що зміни торкнулися лише об'єднання в одну платіжку двох окремих послуг, жодних змін у правилах надання послуг та зміни реквізитів газовими компаніями не повідомляється.

Нагадаємо, ми писали, як отримати пільги на газ: платити менше не так вже й важко .

Як повідомляв "Знай.ua", Нафтогаз заявив про нововведення: об'єднають вже скоро.

Також "Знай.ua" поінформував, що клієнти "Нафтогазу" змушені платити за опалення та влітку: "Облгази таке здадуть, що...".