Уряд продовжив пільгову ціну на електроенергію для населення ще на місяць – до кінця травня.

Сьогодні на засіданні Кабінет Міністрів продовжив дію фіксованого тарифу на електроенергію для населення ще на місяць — до 31 травня.

Платіжка. Фото: скрін youtube
Платіжка. Фото: скрін youtube

Зараз для індивідуальних побутових споживачів тариф становить 1,44 гривні за кіловат-годину при споживанні до 250 кіловат і 1,68 гривень – у разі споживання понад 250 кіловат-годин на місяць.

Уряд продовжує пільгову ціну на електроенергію для населення ще на місяць, – сказав прем'єр Шмигаль.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Платіжка за електроенергію, кадр з відео
Платіжка за електроенергію, кадр з відео

24 березня Кабмін ухвалив рішення не підвищувати тарифи на електроенергію до кінця опалювального сезону. Спеціальний період із пільговими цінами на електроенергію мав закінчитися 1 квітня, але його продовжили до 30 квітня.

Також повідомлялося, що після закінчення опалювального сезону Кабмін планує підвищити тарифи на електроенергію, але в уряді наголошували, що вразливі верстви населення "не постраждають від такого рішення і зможуть скористатися монетизованою субсидією".

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Раніше озвучували різні варіанти тарифів на електроенергію, проте наразі ціни залишаються не рухомими. Негативно про підвищення тарифів відгукувались аналітики, які вбачали у підвищенні лише зростання неплатежів.

Нагадаємо, ми писали, що українців доконав "совок" у "Ощадбанку": обслуговування родом з СРСР.

Як повідомляв "Знай.ua" виплати 2220 гривень знову відновлено: як оформити допомогу.

Також "Знай.ua" інформував, українські ВНЗ з популярними професіями та вартість навчання.