В Україні триває війна і гине багато невинних людей. Наші чоловіки боронять Батьківщину, однак знаходяться ті, хто до сих пір не розуміє для чого вони жертвують своїм мирним життям та втрачають своїх побратимів.

Нещодавно поліція затримала молодиків які прямо у центрі Києва, біля стадіону НСК «Олімпійський», вирішили вхопити адреналіну і "подрифтувати" на авто. Хлопці вирішили не ховатись від людських очей, а зухвало розсікали по центру міста. На гучний звук їх моторів приїхала поліція.

"Але всьому є межі. Заганяти заряджені тачки в самісінький центр міста, ревіти там моторами, дріфтувати вулицями — то вже називається фарс під час війни. А біля цих заряджених моторів крутяться молодчики, які за віком і станом здоровʼя могли б, наприклад, тримати автомат"- пише на своїй сторінці Замісник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Затримувати хлопців працівники поліції приїхали не одні, а разом з працівниками військомату.
"Але. Щоб пацани "не розстраювались", є гідний лайфхак: автомат теж можна прокачати і протюнити" - коментує Білошицький.

Білошицький нагадує про те, що не треба відчувати сором, роблячи буденні справи, однак варто знати межу.

"І я зараз не говорю про те, що зовсім не можна кави випити або пообідати/повечеряти в якомусь закладі. В цілому, ми й воюємо, щоб люди могли нормально жити."- пояснює він.

Люди в коментарях активно підтримали таку ініціативу:"Правильне рішення", " Та і тачку теж) прокачати можна)" " Непоганий захід на підтримку ЗСУ!", " я прям люто респектую!!!"



Нагадаємо, ми раніше писали за що водіям не виписують штрафи: порушення, за які тільки полякають

Як повідомляв портал "Знай.ua", українських водіїв почали карати: скільки прийдеться "відвалити" за популярне порушення.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні хочуть скасувати обов'язкову сертифікацію авто: які можуть бути наслідки.