Для наших дорогих читачів, які пам'ятають новини про всі обіцяні ремонти на вулицях української столиці, та й по всіх інших містах нашої країни також є інформація з позитивним фіналом. Справа в тому, що легенда бодібілдингу, політики та кінематографу Арнольд Шварценеггер вирішив показати приклад усім, хто обіцяє, але нічого не робить.

Тепер деяким політикам та й зіркам теж буде дуже соромно, адже 75-річний Арнольд усе зробив своїми руками. Колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеґґер став героєм відео, на якому самостійно латає яму на дорозі в Лос-Анджелесі.

Про це стало відомо завдяки новітній публікації на офіційній сторінці Арнольда в мережі Twitter, яка так і називається "Arnold".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Арнольд Шварценеггер вирішив зробити невеликий ремонт після того, як побачив яму на одній із доріг міста, яка не була відремонтована протягом трьох тижнів.

Арні ремонтує дорогу, скріншот: Twitter
Арні ремонтує дорогу, скріншот: Twitter

Стало відомо, що Арнольд Шварценеггер їхав містом і побачив велику яму на дорозі, яка своєю глибиною була небезпечною для учасників дорожнього руху. Шварценеггер зазначив, що минуло вже три тижні, як він уперше її побачив.

Арні ремонтує дорогу, скріншот: Twitter
Арні ремонтує дорогу, скріншот: Twitter

Тому вирішив не чекати, коли це відремонтують дорожні служби, а впоратися з перешкодою самостійно. На опублікованих кадрах видно, що Арнольд покликав із собою оператора та ще кілька помічників, які так само працювали з інструментами та матеріалами, як і сам Арнольд.

Арні ремонтує дорогу, скріншот: Twitter
Арні ремонтує дорогу, скріншот: Twitter

На кадрах видно, що місцеві жителі навіть подякували зірці за такий жест.

Нагадаємо, Україна знову може перемогти на "Євробаченні", TVORCHI вже віддали перше місце.

Раніше повідомлялося, Kalush Orchestra навчили Арнольда Шварценеггера говорити українською та зняли у своєму кліпі: "Це розрив".

Також, Сільвестр Сталлоне та Арнольд Шварцнеггер схопилися за ножі для виживання: "Безжально атакували один одного".