Стало відомо, що українські підприємці отримали особливу нагоду отримати грант від ЄС на платформі USF.

Термін подання заявок триватиме до 9 квітня 2023 року. Українські бізнесмени мають шанс отримати грант у розмірі 10 000 євро для розвитку свого бізнесу.

Українці, фото: Знай.ua
Українці, фото: Знай.ua

Хоча тут варто звернути увагу на те, що подати заявку зможуть виключно українці, чий бізнес зареєстрований в одній із кількох областей. Це стосується Київської області (але не Києва), Дніпропетровської, Запорізької, Сумської, Кіровоградської, Луганської, Донецької, Херсонської, Чернігівської, Полтавської, Одеської, Харківської та Миколаївської областей. Але дуже важливо, щоб він не знаходився на тимчасово окупованій території.

Щоби пройти реєстрацію, необхідно врахувати кілька правил: власники підприємств повинні мати громадянство України; кількість працівників на момент участі – від 11 до 249 осіб; від одного заявника – лише одна заявка... і таке інше.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українці на вулиці, фото: Знай.ua
Українці на вулиці, фото: Знай.ua

Підприємство має належати до одного з чотирьох основних напрямків — виробництва машин чи обладнання для виробництва продуктів харчування та напоїв, галузі, що підтримують виробників чи постачальників харчової продукції, виробники чи постачальники продуктів харчування чи виробництво промислових холодильників чи систем вентиляції.

Нагадаємо, в Мінреінтеграції заявили про зупинення допомоги ВПО: що потрібно зробити для продовження виплат

Як повідомляв "Знай.ua", безкоштовні продуктові набори: хто з українців може отримати допомогу і що для цього потрібно

Знай.ua писав, 26 тисяч гривень на руки: як отримати фінансову допомогу від держави