Вже незабаром підійде до кінця черговий опалювальний сезон в Україні, який через повномасштабну війну можна назвати одним із найважчих за всю історію Незалежності нашої країни.

Росіяни дуже хотіли залишити нас без світла, тепла та води, обстрілюючи критичну інфраструктуру під час масових ракетних атак.

Ракети рф. Фото: скриншот Youtube
Ракети рф. Фото: скриншот Youtube

Наразі голова НАК "Нафтогаз Україна" Олексій Чернишев розповів, що як тільки температурні показники повернуться до "норми", потрібно буде закінчувати опалювальний сезон. Це рішення необхідно, щоб заощаджувати газ для наступної зими.

"Найважча зима позаду. У Нафтогазу необхідні запаси палива для того, щоб забезпечувати українців теплом стільки, скільки це буде необхідно. Енергоефективність має залишатися пріоритетом №1 для органів місцевого самоврядування. Зауважу, що це – не про холоді в будинках, а про комфортну температуру та заощадження при оплаті рахунків за отримане тепло", - пише Чернишов у публікації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Він нагадав, що війна продовжується. І невідомо, яким буде наступний опалювальний сезон.

Опалювальний сезон, скріншот
Опалювальний сезон, скріншот

У звичайній ситуації опалювальний сезон має закінчуватись 15 квітня. Хоча рішення все одно приймає місцева влада, аналізуючи температуру повітря.

Нагадаємо, як добитися перерахунку платіжки за газ: у "Нафтогазі" розповіли, як це зробити без зайвих проблем

Як повідомляв "Знай.uа", українцям розповіли важливу новину про тариф на газ: діятиме лише до 30 квітня

Знай.ua писав, "Нафтогаз" зробив важливе попередження: потрібно встигнути до 5 квітня включно