Для всіх наших читачів, які стосуються отримання пенсійних виплат, є дуже важливі новини. Справа в тому, що деякі громадяни пенсійного віку можуть виявити, що на їхній банківський рахунок не надходять нарахування.

Мова йде про "ПриватБанк", про це повідомили представники Пенсійного фонду України.

Пенсіонери. Фото: Youtube
Пенсіонери. Фото: Youtube

Повідомляється, що деякі пенсіонери можуть припинити нарахування пенсій на банківський рахунок.

Мешканка на Одещині запитала експертів ПФУ: "Моїй мамі (не ходить), 78 років, перестали нараховувати пенсію на картку "ПриватБанку". У банку кажуть, що не перерахував Пенсійний фонд. Поїздку до сервісного центру мама вже не витримає. Чи достатньо буде оформити нотаріальну довіреність на мене на отримання коштів?".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фахівці Пенсійного фонду відповіли, що ПФУ припиняє нарахування пенсії на банківський рахунок, якщо, зокрема, банківську картку отримували понад рік тому за довіреністю.

У такому разі після повідомлення банку нараховують пенсію на поштове відділення. Вирішити проблему можна за допомогою виїзного прийому.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

"Потрібно від мами до Пенсійного фонду надати заяву про організацію виїзного прийому за місцем проживання та про надання заяви або перерахування пенсії на банківську установу або про те, щоб працівники "Укрпошти" доставляли пенсію додому", - розповіли у ПФУ.

Для довідки: детальну консультацію з цього питання вам нададуть у контакт-центрі ПФУ за телефонами: 0800-503-753 (безкоштовно), (044)281-08-70, (044)281-08-71 (згідно з тарифами вашого оператора мобільного оператора). Графік роботи з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 20:00, у суботу – з 8:00 до 14:00.

Нагадаємо, у фурах "Roshen" знайшли контрабандні цигарки в ЄС.

Раніше повідомлялося, 84-річний пенсіонер віддав останні тисячі для ЗСУ: "Потихеньку збирав гроші, щоб допомогти армії".

Також, на вагу золота: супермаркети оновили ціни на моркву та капусту, доведеться витрушувати з гаманців останнє.