ПриватБанк дозволяє своїм клієнтам купувати товари, використовуючи кошти в борг.

На сторінці в Facebook ПриватБанку клієнт фінустанови поскаржився на те, що можливості його карточки обмежили невідомо за які "гріхи".

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Чому "оплата частинами" досі недоступна? — запитав клієнт банку.

На що адміністратори сторінки відповіли, що, мовляв, послуга "Оплата частинами" доступна та працює, але ліміт надається кожному індивідуально та оновлюється щодня". Але клієнта ця відповідь не задовільнила та він запитав, "тоді за які гріхи у мене нуль, коли на кредитці є діючий ліміт?".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скриншот коментарів. Фото: Facebook
Скриншот коментарів. Фото: Facebook

Запитання клієнта розміщене під повідомленням про те, що послугу "Оплата частинами" додали до Telegram та впровадили нову функцію для підприємців.

Додали у Телеграм-бот "Оплати частинами" нову корисну для підприємців функцію, яка допоможе створювати рахунки всього у декілька кліків. Тож тепер за допомогою Бота можна: виставити рахунок як в "Оплату частинами", так і "Миттєву розстрочку"; "отримати 4 варіанти надання рахунку клієнту; "кредитувати як віддалено, так і одразу в своєму магазині "не відходячи від клієнта". — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали, що з е-рецептом можна буде придбати понад 60% ліків: як діятиме програма з 1 квітня.

Як повідомляв "Знай.ua" допомога від ООН: для українців зробили важливе уточнення, як треба оформлювати.

Також "Знай.ua" інформував, що у клієнтів ПриватБанку ночами з карт зникають сотні гривень: банк звинувачує їх самих.