В ДТЕК пояснили, чому важливо вчасно передавати показники лічильника.

Це дозволяє уникнути розбіжностей між розрахованим та фактично спожитим об’ємом електроенергії та ви будете отримувати рахунки тільки за реально спожиту електрику. Про це повідомляє офіційний телеграм-канал ДТЕК.

Показання лічильників електроенергії. Фото: Youtube
Показання лічильників електроенергії. Фото: Youtube

Найкраще передавати показники в останні 2 дні поточного місяця та в перші 3 дні наступного.

Енергетики вирішили нагадати споживачам про необхідність вчасно передавати показники лічильника. Як йдеться в їхньому повідомленні, встигнути це потрібно до 3 квітня.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадуємо, для того, щоб передати показники лічильника у вас є 5 днів: 30-31 березня, 1-3 квітня. Але попереду вихідні, тож, аби не забути, краще зробити це сьогодні, – зазначається у повідомленні.

Показання лічильників електроенергії. Фото: Youtube
Показання лічильників електроенергії. Фото: Youtube

Передати показники лічильника можна кількома способами. Але самі енергетики зазначають, що чи не найпростішим та швидким є спосіб через чатбот у Viber або Telegram.

До того ж якщо один раз зареєструватись, то в майбутньому чатбот буде регулярно нагадувати, що настав час передавати показники.Найзручніше це робити за допомогою чат-боту в Telegram:

Нагадаємо, ми писали, що лампочки з "Укрпошти" можуть залишитись холодними: як у квітні зміняться тарифи на світло.

Як повідомляв "Знай.ua" українцям розповіли, як виходитимуть зі скрутного становища.

Також "Знай.ua" інформував, в Україні перерахують допомогу та зменшать кількість субсидіантів: хто залишиться без виплат.