Для наших дорогих читачів, котрі уважно стежать за цінниками на головні продукти харчування, є кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на вершкове масло, молоко та хліб.

На кінець березня більшість продуктів подешевшали, але є окремі позиції, які подорожчали.

Про це стало відомо завдяки інформації від аналітиків порталу Minfin, пише "Хвиля".

Молочка, скріншот: YouTube
Молочка, скріншот: YouTube

Вартість вершкового масла

Згідно з відкритою інформацією, середня вартість вершкового масла торгової марки Яготинське 73% станом на 28 березня знизилася практично на 1 гривню, склавши 70,62 грн. за 200 грам. Цінник на нього коштує від 69,60 (Ашан) до 72,38 грн (Метро).

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin
Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin

Вартість молока

Молоко торгової марки Яготинське 2,6% подорожчало з 38,85 до 40,40 грн за 900 мл. Його вартість стартує від 38,90 грн. (Варус) до 43,60 грн. (МегаМаркет). А ось молоко Простоквашине 1%, навпаки, подешевшало з 38,60 до 36,46 грн за 900 мл.

Ціни на молоко, скріншот: Minfin
Ціни на молоко, скріншот: Minfin

Вартість пшеничного хліба

Продукт, який "усьому голова" здивував багатьох покупців, оскільки ціни продовжують свій крутий підйом. Підвищилися ціни на пшеничний хліб Цар нарізка з 32,96 грн до 35,93 грн за 600 грам.

Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin
Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin

Нагадаємо, м'ясо лише для депутатів? В Україні рекордно злетіли ціни на свинину та сало.

Раніше повідомлялося, що зимові сухарі можна викидати: українські супермаркети порадували новими цінами на батон і пшеничний хліб.

Також, доведеться розщедритися: скільки українці заплатять за продуктовий кошик на Великдень-2023.