Для всіх наших читачів, котрі під час походу до магазину стежать за цінами на важливі продукти харчування, є кілька новин. Справа в тому, що українські супермаркети оновили ціни на соняшникову олію, сіль та цукор.

Під кінець березня в магазинах знизилися ціни на соняшникову олію та сіль, можна подумати про запаси, а от солодких продукт розуміється в ціні.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin, пише "Хвиля".

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Вартість олії

Так, за місяць середня вартість олії Олейна рафінована знизилася з 62,72 грн до 60,46 грн за 850 мл. Щедрий Дар рафіноване сало дешевше за 52 копійки, склавши 66,50 грн за 850 мл.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin
Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin

Вартість солі

Станом на 28 березня подешевшала і морська харчова сіль із 32,87 грн/кг до 30,75 грн/кг. Її вартість коштує від 23,90 грн/кг (Варус) до 37,60 грн/кг (МегаМаркет).

Ціни на сіль, скріншот: Minfin
Ціни на сіль, скріншот: Minfin

Вартість цукру

Солодкий продукт, без якого рідко обходиться ранковий ритуал українця з кавою чи чаєм – цукор, на полицях українських супермаркетів дорожчає. Так, цукор додав у ціні кілька копійок, становивши 34,13 грн/кг. У супермаркетах цінник на нього встановлено у межах 33,60-33,40 грн/кг.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Нагадаємо, зимові сухарі можна викидати: українські супермаркети потішили новими цінами на батон та пшеничний хліб.

Раніше повідомлялося, доведеться розщедритися: скільки українці заплатять за продуктовий кошик на Великдень-2023.

Також, зелена цибуля стає доступнішою: нові ціни в супермаркетах дають надію на краще.