З 1 квітня Укрпошта запускає нову послугу "Дрібний пакет PRIME". Ця послуга розроблена Міжнародною поштовою корпорацією IPC саме для формату продажів в інтернеті.

Про нову послугу стало відомо з повідомлення на офіційному сайті компанії.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

Вартість послуги буде дешевшою на 8% у порівнянні з "Дрібний пакет рекомендований", який є дуже популярною серед українських користувачів поштових послуг.

Нова послуга передбачає доставку замовлення в поштову скриньку клієнта без підпису, а також пріоритетний порядок обробки в країні призначення та відслідковування замовлення в усіх країнах мережі PRIME.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Варто зазначити: нова послуга не передбачає компенсації в разі втрати відправлення в країні призначення. Для відправки товарів з гарантованою базовою компенсацією в країні призначення клієнти можуть й надалі використовувати категорію "Дрібний пакет рекомендований".

Послуга діятиме в 67 країнах, зокрема в Канаді, Великій Британії, Німеччині, Австралії, Франції (планово з 1 травня) та ін. країнах. Першочергово «Дрібний пакет PRIME» орієнтується на постійних клієнтів Укрпошти, які експортують свої товари, продаючи їх в інтернеті.

Про те не всі українці, скажімо, задоволені послугами "Укрпошти". На сторінці Фейсбук, українка висловила бажання , що пошта нарешті виконуватиме свої функції.

Шановна Укрпошта! Маю надію, що ви також будете здатні налагодити процеси безпосередньо доставки. Що, власне, є вашим сервісом. Щоб не пропадали гуманітарні посилки, які приїхали з Норвегії та зникли на складі в Київській області. Які відправили громадяни іншої країни для підтримки українців. І їм не довелось чекати 2 місяці на відповідь"Ми не знаємо де посилка." Щоб гаряча лінія могла давати адекватну допомогу, а не просто проговорювати скрипти, які жодної проблеми не вирішують.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, ми писали, що разом із опалювальним сезоном підуть субсидії: як не втратити допомогу, і що потрібно встигнути до 1 травня

Як повідомляв "Знай.ua" у квітні виплатять більше: названо ще одну категорію українців, хто отримає проіндексовані виплати.

Також "Знай.ua" інформував, що LED-лампочки поки що мінятимуть, але в окремих відділеннях "Укрпошти".