Пенсійний фонд відзвітував, що виплатив в цілому на пенсії 57,6 млрд грн.

На пенсійні виплати українцям цього місяця витратили 57,6 млрд грн, що на 6,6 млрд грн більше, ніж у лютому. Про це повідомили у Пенсійному фонді України.

Гроші, гривні: фото economy.24tv.ua
Гроші, гривні: фото economy.24tv.ua

Більшість пенсіонерів отримують виплати через банки — на це спрямували 47,4 млрд грн. На виплати пенсій через поштові відділення пішло 10,2 млрд грн.

Окрім цього, у березні більше коштів спрямували на житлові субсидії та пільги — 5,7 млрд грн, а в лютому на це пішло 5,2 млрд грн. Однак на страхові виплати цього місяця пішло менше коштів — 2,11 млрд грн.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В цю суму входять також 1,23 млрд грн на лікарняні). Минулого місяця страхові виплати становили 2,3 млрд грн (у тому числі 1,4 млрд грн на лікарняні).

Також у ПФУ пояснили українцям, в чому різниця між мінімальним розміром пенсії, що визначено на законодавчому рівні, величина, до якої встановлюються належні пенсіонеру надбавки, підвищення, доплати до пенсій, від мінімального розміру пенсійної виплати.

Вона також гарантується законодавством певним категоріям пенсіонерів. Це розмір виплати з урахуванням встановлених до пенсій надбавок, підвищень та доплат.

Нагадаємо, ми писали, що зобов'язати носити військово облікові документи ніхто не змусить.

Як повідомляв "Знай.ua" тепер вистачить і на хліб: як індексація підвищила пенсії щодо інвалідності.

Також "Знай.ua" інформував, комусь хоч 100 гривень, а комусь ні копійки: чому деяких пенсіонерів не торкнулася індексація.