Вагітні жінки, та молоді мами можуть отримати безкоштовний одяг, підгузки та харчування від благодійного фонду.

В Україні продовжується війна, яку розв'язала російська федерація, і багато з українців залишилися без домівок, змушені ставати вимушеними переселенцями. Держава та багато міжнародних організацій надають допомогу деяким з потерпілих від війни людей. Тож повідомляється, що допомогу можуть отримати діти та вагітні жінки, які постраждали від війни, від благодійного фонду "У матусиних долонях". Про це повідомляють на Соцпорталі.

Продукти від БФ. Фото: Facebook
Продукти від БФ. Фото: Facebook

У повідомлені зазначається, що допомога від благодійного фонду не фінансова, але матеріальна. Наприклад, це можуть бути підгузки, дитяче харчування або одяг.

Ми надаємо: - Памперси та гігієнічні товари. - Ліки для дітей та матусь. - Дитяче харчування. - Продуктові набори для матусі та дитини. - Іграшки, солодощі, навчальні та розвиваючі матеріали для дітей. — йдеться у заявці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Продукти від БФ. Фото: Facebook
Продукти від БФ. Фото: Facebook

Допомогу мають право отримати діти від народження до 16 років та вагітні жінки з-поміж мешканців зони бойових дій та внутрішньо переміщених осіб. Окрім цього, фонд надає допомогу лікарням, дитячим будинкам та інтернатам.

Речі, які заявлені у заявці надходять Новою поштою або Укрпоштою.

Для того, щоб отримати допомогу, слід заповнити заяву. їх є два види на одяг та на інші речі.

Нагадаємо, ми писали, що безкоштовна медицина запрацює по-новому: що зміниться для українців та лікарів.

Як повідомляв "Знай.ua" забудете, що таке безсоння: лікар склала список продуктів із вмістом мелатоніну.

Також "Знай.ua" інформував, терміново перевипустіть свої картки: monobank звернувся до українців з порадою.