Не дивлячись на те, що в Україні з початком військового стану запроваджено мораторій на підвищення вартості певних тарифів у комунальних послугах, громадяни нашої країни ледве виживають за нинішніх цін.

Після оплати сьогоднішніх квитанцій багатьом українцям доводиться вираховувати гроші та думати, що купити, хліб чи молоко, адже і на те, й на інше коштів катастрофічно не вистачає.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

З огляду на це для мешканців двох областей України прийшли добрі новини, адже вони зможуть заощадити на оплаті рахунків за газ.

Про це повідомили у ТОВ "Газорозподільні мережі"(ГАЗМЕРЕЖІ).

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Вся справа в тому, що до Групи Нафтогаз приєдналися газорозподільні підприємства "Харківміськгаз" та "Криворіжгаз". Інтеграція проходить відповідно до плану та відповідно до вимог законодавства.

"Для захисту мешканців Харкова та Кривого Рогу, Група Нафтогаз включає до своєї структури АТ "Харківміськгаз" та АТ "Криворіжгаз" з метою подальшого закріплення напряму газорозподілу під контролем 100% державної компанії НАК "Нафтогаз України" та спеціально створеної для цих цілей ТОВ "Газорозподільні "Мережі (ГАЗСЕТИ). Інтеграція проходить відповідно до плану та відповідно до вимог законодавства" , - йдеться в повідомленні.

Нафтогаз, фото: Знай.ua
Нафтогаз, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що українці платять зайве "Нафтогазу" через невірні дані облгазів: "Розібратися між собою не можете".

Раніше ми повідомляли, чому ми платимо стороннім? У "Нафтогазі" розповіли, як позбутися драконівської комісії.