Україна пережила ще одну масовану ракетну атаку вночі 9 березня. Майже по всій території країни ворог завдавав ударів крилатими ракетами та іранськими Shahed.

Зокрема, мешканці столиці чули кілька вибухів, а мер Віталій Кличко повідомив про два місця надзвичайної події та кількох постраждалих.

У Київській міській військовій адміністрації доповіли, що ворог застосував по столиці майже всі типи крилатих ракет та, зокрема, аеробалістичну ракету типу "Кинджал", який поки що являється недосяжним для української ППО.

"Цієї ночі ворог здійснив чергову масовану повітряну атаку України. У столиці тривога тривала майже 7 годин. Протягом цього часу рашисти випустили практично всі типи свого повітряного озброєння - починаючи від баражуючих боєприпасів "Shahed" і до майже всього найменування крилатих ракет. Завдяки роботі нашої ППО, ударів крилатими ракетами та БПЛА по столиці не допущено. Але, на жаль, аеробалістична ракета типу "Кинджал" (попередня інформація) влучила в обʼєкт інфраструктури. Усі служби працюють на місці. Ліквідація наслідків триває. В столиці задіяні часткові екстрені відключення електроенергії. В Святошинському районі уламками ракети поранено дві людини. Їм надається медична допомога. Також рештки ракети пошкодили автомобілі. Інформація уточнюється", — Сергій Попко, начальник КМВА.

Також відомо про влучання й в інших областях України. Наразі місцева влада проводить оцінку збитків, завданих терористичними угрупованнями так званої російської федерації.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще