Незважаючи на те, що в Україні планують скасувати 8 березня і загалом народ живе в умовах війни, багато чоловіків не порушують традиції та вітають жінок. Підприємці також не втрачають можливості, пропонуючи тематичні подарунки.

Наприклад, кияни можуть придбати розкішний букет квітів, тільки ціна на нього кусається - 3500 білих троянд за 430 тисяч гривень. Таке оголошення з'явилося на сайті інтернет-магазину, що займається флористикою.

Букет XXL має назву "Здивуй кохану". І це зовсім не жарт, продавець чітко виділив ціну і явно не помилився із зайвим "нуликом".

Ціна букета, скріншот
Ціна букета, скріншот

Замовнику доступний приємний бонус у вигляді безкоштовної доставки. Сам букет складається з 3500 білих троянд та ваз для них, а розділили його на оберемки по 100 штук, 250 та по 500 штук.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто зазначити, що за таку ціну в Борисполі можна придбати однокімнатну квартиру. Тобто, букет квітів коштує, як житло у передмісті столиці, згідно з курсом долара - 11 тисяч доларів.

Ціна квартири в Борисполі, скріншот
Ціна квартири в Борисполі, скріншот

На сайті є й інші пропозиції, навіть дорожчі. Величезна композиція із квітів у вигляді ведмедя продається за 850 тисяч гривень. Проте бюджетніші варіанти теж є.

Ціна композицій із квітів, скріншот
Ціна композицій із квітів, скріншот

Нагадаємо, привітання з 8 березня у прозі: найтепліші слова для колег, подруг, коханих та рідних

Раніше ми писали про те, що погода 8 березня обдарує теплом не всі області України: де чекати дощів, а де - тепле сонечко

Як повідомляв Знай.ua, чорний і не тільки: що означає, коли кішки перебігають дорогу