ПриватБанк запропонував своїм клієнтам страхову послугу, від якого важко відмовитися, адже йдеться не лише про медстраховку у разі хвороб, але ще й значну допомогу у купівлі медикаментів.

Послуга, яку пропонують, повідомляють у пресслужбі ПриватБанку, має назву — E-liki. Завдяки підключенню цієї послуги, українці зможуть придбати ліки заплативши лише 20% від їхньої вартості.

Ліки в аптеці, скріншот: Youtube
Ліки в аптеці, скріншот: Youtube

У повідомленні фінустанови йдеться, що страхова послуга E-liki покриває вартість ліків, які були призначені сімейним лікарем державної поліклініки через електронний рецепт. Завдяки такому страхуванню, клієнти установи будуть мати фінансову допомогу в разі захворювань, які виникли після укладення договору.

Договір страхування покриває 45 захворювань, як-от: отит, бронхіт, тонзиліт, пневмонія, грип, кашель, головний біль тощо.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Послуга E-liki компенсує 80% вартості медикаментів за рецептом сімейного лікаря державної поліклініки, тобто ви оплачуєте в аптеці лише 20% від вартості ліків, решту оплачує страхова компанія. Вартість страхування залежить від віку, мінімальний платіж - 60 грн на місяць. Страхова сума – 10 000 грн. Договір заключається на строк 6 місяців. - йдеться у повідомленні банку.

Як це працює

У разі хвороби, слід звернутися до сімейного лікаря, назвати номер страхового договору E-liki. Тоді сімейний лікар поставить діагноз і призначить лікування з електронним рецептом. У аптеці, слід назвати слово "Захист" для того, щоб сплатити лише 20% від вартості ліків.

е-рецепт, скріншот: YouTube
е-рецепт, скріншот: YouTube

Отримати ліки в аптеці можна протягом двох днів після виписування електронного рецепта. Після закінчення цього строку електронний рецепт буде анульовано.

Нагадаємо, ми писали, що вчені виявили, що застуду чи грип можна визначати так само як метеорологи визначають появу шторму.

Як повідомляв "Знай.ua" українці можуть отримати майже безкоштовні ліки, як знайти аптеку.

Також "Знай.ua" інформував, що в Україні зростають ціни на медикаменти, а деякі навіть у дефіциті: із чим це пов'язано.