Народні обранці не думають себе "ображати", та призначили собі зарплати, не гірші ні в ЗСУ.

У мережі показали зарплати нардепів за січень. Першість за сумою у голови парламенту Руслана Стефанчука, якому нарахували 78,9 тис. грн за місяць. Про це пише "Українська правда".

Нардепи. Фото: Youtube
Нардепи. Фото: Youtube

Також повідомляється, що всі депутати отримали 100% надбавку до окладу. В цілому, на зарплати народним обранцям, які то їздять за кордон, "для важливих місій", то купуються найдорожчі автомобілі, поки прості українці скидуються на потреби ЗСУ останніми копійками, було витрачено із держбюджету вдвічі більшу суму ніж це було торік, а саме 19,4 млн грн.

У повідомленні зазначається, що в середньому народні депутати у січні отримали по 48,8 тис. грн кожен. У суму входить оклад, 100% надбавка до окладу та варіативні виплати, як почесне звання, вчений ступінь, відпускні, лікарняні, службові відрядження.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нардепи - скріншот
Нардепи - скріншот

Другий після Стефанчука найбільшу зарплату отримав голова комітету Верховної Ради у закордонних справах Олександр Мережко — 69,1 тис. грн.

Зазначимо, що середня заробітна платня пересічного українця становить 13,376 грн.

Нагадаємо, що у грудні минулого року з державного бюджету грошову компенсацію за житло надали 131 народному депутату.

Нагадаємо, ми писали, що поплічник Медведчука досі сидить в Комітеті з нацбезпеки: на другий рік війни вирішили відкликати Льовочкіна.

Як повідомляв "Знай.ua" вже "нагулявся" у лісі? "Слуга народу" Трухін визнав, що пропонував хабаря поліцейському після п'яного ДТП, що йому загрожує.

Також "Знай.ua" інформував, голова Київської обласної асоціації футболу раптом опинився в Австрії: виїхав з паспортом рф.