Відомий український астролог Влад Росс, який передбачив падіння Кримського мосту, визначився із прогнозом на березень поточного року. Астроексперт визначив, що військові дії на території України поки що продовжаться.

Під час повного місяця можуть загостритися ракетні обстріли. Астролог розповів, що до 7 березня буде не лише повний місяць, а й Сатурн перейде до Риб. Цей молодик буде провісником напружених транзитів Марса.

Про це Влад Росс розповів в одному з останніх ефірів Влада Росса у мережі YouTube.

Влад Росс, скріншот: YouTube
Влад Росс, скріншот: YouTube

"Марс - агресивна планета, тому часто приносить події, які призводять до руйнувань або змін, і все це досягається шляхом сили або активних дій. Тому на фронтах можемо чекати великої війни", - зазначив астролог.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Повний місяць 7 березня буде в Діві, і він виділить теми здоров'я та повсякденних звичок. Багато хто в найближчі до повного дня може бути досить прискіпливі, критичні, вибагливі, нетерплячими стосовно іншим.

"Тому березень – не найкращий час для переговорів та з'ясування стосунків. Варто приділити більше уваги своєму фізичному та ментальному здоров'ю цього місяця, очистити простір навколо себе, викинути зайве сміття, позбутися непотрібних файлів у комп'ютері. Також сприятливо позбавитися кармічних боргів і зайнятися очищенням не тільки організму, але також думок і душі", — порадив астролог.

Нагадаємо, на Росії може статися потужний землетрус: сейсмолог, який передбачив трагедію в Туреччині, дав прогноз.

Раніше повідомлялося, "Кинуть багато засобів, але нічого не вийде": таролог показав березневий військовий розклад на користь ЗСУ.

Також, шили форму для ворога: у Чернігівській області текстильна компанія працювала на російський ВПК.