Пенсійний фонд затримує виплати пільг на оплату комунальних послуг. Таку скаргу розмістив українець у коментарях під публікацією на офіційній сторінці відомства у соцмережі facebook.

Чоловік звернувся до ПФУ та пояснив, що отримує пільги на оплату комуналки, як учасник бойових дій. Проте за лютий виплати так не було нараховано. При цьому за номерами підтримки пояснити затримку ніхто не може.

ПФУ. Фото: Youtube
ПФУ. Фото: Youtube

"Я учасник бойових дій, пільги у лютому на оплату комунальних послуг мені не надходили, вони не надходили майже нікому із моїх знайомих пільговиків. За номерами підтримки ніхто відповіді нормальної не надає, кажуть лютий профінансований", - поділився чоловік.

ПФУ. Фото: скрін youtube
ПФУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Українець додав, що його проблема не є поодинокою і він особисто знає ще десятки таких як він громадян, які не отримали допомоги від держави.

"Як він може бути профінансований, якщо я особисто знаю близько 50 учасників бойових дій, яким пільги не надійшли. Куди звертатися? Куди скаржитися? Скільки можна знущатися з військових?", - поскаржився українець.

Затримка пільг. Фото: скрін facebook
Затримка пільг. Фото: скрін facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пенсії "підтягнуті" навіть тим, кому не планували: у Мінсоцполітики розповіли про весняну індексацію.

Також наш портал інформував, що нові вимоги виходу на пенсію в Україні: щасливчикам, які дожили до 60 років, доведеться ще почекати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, хто з українців вийде на пенсію заздалегідь у 2023 році: конкретні категорії осіб та вимоги до них.