В Україні подорожчав алкоголь та цигарки, але це ще не межа: як змінилися ціни на початку 2023 року

Ціни на цигарки. Фото: скрін youtube
Ціни на цигарки. Фото: скрін youtube

Заплановані зміни уряду про заборону продажу алкоголю, цигарок та палива за готівку схвилювали багатьох, оскільки це може спровокувати подорожчання цих товарів, але в Держстаті поділилися даними, що ціни вже зросли на початку 2023 року, ще до введених правил. Ціни встигли злетіти, а у списку "лідерів" виявилося вино вітчизняного виробництва. Різниця склала 6,0% , і зараз його можна купити до 101,3 гривень за пляшку 0,7 літра.

Красуня Тіна Кароль в мереживній хустині на голові змусила українців хвилюватись

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відома українська співачка Тіна Кароль похвалилася новим образом, у якому наділа на голову мереживну хустку. За її творчістю стежать тисячі фанатів в Україні та далеко за її межами. На офіційній фан-сторінці співачки з'явилося фото, на якому Тіна Кароль позує у піджаку та мереживній хустині. Тіна Кароль часто демонструє свої власні винаходи в стилі, та не боїться експериментувати. Дівчина експериментує в одязі та зовнішньому вигляді, а серед шанувальників знайдуться що завжди розкритикують, чи то за одяг, чи то за фігуру. На фото зірка виглядає засмученою та втомленою, її видають очі, у яких безмежний сум. Напевно, саме тому, багато хто з шанувальників не пізнав свою улюбленицю в дамі з марлею на голові.

Чи готуватися українцям до дефіциту електроенергії навесні: чесна відповідь влади

Коти, свічки, відключення світла, фото з вільних джерел
Коти, свічки, відключення світла, фото з вільних джерел

Стало відомо, що в Україні збільшились обсяги споживання електроенергії, проте дефіцит потужності в енергосистемі відсутній і наразі не прогнозується. Відповідні заяви зробили в Укренерго та Міністерстві енергетики. Згідно з інформацією, оприлюдненою Укренерго, наразі працюють усі види електростанцій в енергосистемі. Зокрема, там відзначають, що завдяки сприятливим погодним умовам та поступовому зростанню світлового дня збільшилась робота електростанцій з відновлюваних джерел енергії, потужності яких працюють переважно у денні години.

Помічник путіна Дюжев оскандалився в Донецьку, не отримавши в готелі очищені фрукти

Дмитро Дюжев, instagram.com/dyuzhev_d
Дмитро Дюжев, instagram.com/dyuzhev_d

За останні місяці багато імен російського шоу-бізнесу довели, що вони остаточно втратили зв'язок із реальністю, підтримуючи війну, розпочату окупантами в Україні. Григорій Лепс, Лариса Долина та зірка кримінального телесеріалу "Бригада" Дмитро Дюжев якось приїжджали до "ДНР". Останній із них у Донецьку буває частіше, ніж у себе вдома. Однак зараз Дюжев влип у скандал... Згідно з інформацією, що з'явилася в Telegram-каналі "НеМалахов", він заявив про своє право отримувати безкоштовні десерти, каву та екзотичні фрукти у своєму номері готелю в окупованому Донецьку, причому виключно очищені. Інакше, мабуть, Дюжев не готовий приїжджати на тимчасово зайняту росіянами територію.

Українські супермаркети виставили нові ціни на цитрусові фрукти: скільки доведеться викласти за вітаміни

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

Українські супермаркети виставили нові ціни на найпопулярніші цитрусові фрукти. Скільки доведеться викласти за апельсини, лимони та мандарини у другій половині лютого, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін. В Україні продовжують дорожчати продукти харчування, деякі з них повільнішими, а інші дуже стрімко. Досить динамічно змінюються цінники і на фрукти, зокрема цитрусові. Станом на 18 лютого один кілограм апельсин у середньому коштує 63,90 грн. Місяцем раніше цінник був на рівні 63,23 гривні. Водночас, апельсини преміум подешевшали з 66,37 до 64,90 гривні за кілограм.