Українка поскаржилася на "Ощадбанк", який влаштовує справжнісінькі квести на витривалість для тих, хто хоче перевести в готівку пенсію. Деталі вона розкрила у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Українка розповіла, що її мама пенсіонерка і отримує виплати на картку "Ощадбанку" і часто просить її зняти гроші, проте це завдання дається не просто.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Моя мама, якій 84 роки, мала нещастя відкрити 4 місяці тому пенсійний рахунок у Ощадбанку. Тому що відділення поряд з нею, бо це державний банк тощо. Після отримання пенсії дає мені картку, щоб зняти їй гроші, і тут починається", - поділилася жінка.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Донька пенсіонерки поскаржилася, що зняти готівку навіть для неї важко, адже у найближчому відділенні постійно не працює банкомат, а в касі немає потрібної суми. У результаті їй доводиться витрачати чимало часу, щоб перевести в готівку пенсію для мами.

"За 4 місяці я жодного разу не бачила працюючий банкомат, грошей готівки в касі немає вже о 10-00. Якби це сталося одного разу всяке буває. Але сьогодні, вже рівно вчетверте за 4 місяці, не працює банкомат, у касі 9-30 грошей не мають", - обурилася українка.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, "Жахливіше я не бачила...": українка в "Ощадбанку" зрозуміла, що зарплата персоналу залежить від рівня нахабства, касу закрили перед носом.

Також наш портал інформував, чи інвестувати в українські банки: відсоткові ставки у гривні зросли, скільки можна заробити на депозитах.

Крім того, ми писали, нахамили і зробили винним: у "Ощадбанку" не захотіли допомагати українцеві, у якого з картки зникли гроші.