Навіть якщо ви тяжко переносити кризи, які зараз переживає не тільки людина, а й усе людство, є привід переключитися на щось хороше та незвичайне.

Відпустіть все, що тягне вас у минуле і висить важким тягарем на плечах. Звичайно, незважаючи на повітряну стихію, самі планети накладають серйозну відповідальність за себе та близьких людей, тому що ключовим аспектом тижня стає поєднання Сонця із Сатурном у секторі Водолія.

Овен

Овен
Овен

Цього тижня Овнам слід дотримуватись правил: краще менше, але з гарантією. Найближчими днями шлях, яким ви прагнете успіху, буде тернистим. Необхідно позбутися і можливого ризику. Чекайте на сюрпризи, готуйтеся до виникнення нових перешкод, на подолання яких витратите багато сил і енергії. Фінансове благополуччя вам обов'язково відкриє обійми, але цього тижня краще не ризикувати. У вихідні поновіть здоров'я, проведіть очищення організму від шлаків.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На новому тижні опікується вам планета радить довіритися інтуїції. На вас чекає важка, але добре оплачена праця. Досягнути вершин майстерності Тельцям допоможе схильність до улюбленої професії. Прислухайтеся до зіркових порад, якщо справа стосується нових методик чи проекту-стартапу. На любовному фронті Тельцов може потішити активну допомогу партнера. Вихідні проведіть із рідними, відмовтеся від масових заходів.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Зірки рекомендують цього тижня не поспішати, це стосується як робочих моментів, так і кохання. Пригальмувати Близнюків, що вічно поспішають, непросто, але від цього залежатиме, чи впораються вони з поставленою метою або відпрацюють завдання поверхово, не заглиблюючись в деталі. Вихідні присвятіть спілкуванню із домочадцями. Виберіться в люди, завітайте до театру або подивіться приємний фільм у кінотеатрі. Не переїдайте; зайвий бутерброд легко розташується на ваших стегнах - їжте більше овочів та фруктів.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Ваша емоційність цього тижня принесе багато сюрпризів. Особливо у виборі діяльності – вашу імпульсивність помітять та запропонують щось цікаве. Приємний клопіт обіцяє вам процвітання і багатство. Бізнесмени можуть сподіватися на вдалі угоди, які дають гарний прибуток. Про удачі намагайтеся не говорити з тими, у чиїй лояльності ви не впевнені. Вихідні проведіть на самоті, поміркуйте над своїми успіхами. Розслабтеся, налаштуйтеся на позитив, влаштуйте тілу сеанс релаксу або ароматерапії.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Будь-яка справа приречена на успіх, якщо вийде відключитись від зовнішнього світу і піти з головою в роботу. Але не чекайте швидкої наживи, наберіться терпіння. У середині тижня на вас чекає підйом у кар'єрі, дадуть себе знати раніше отримані навички. Жінкам доля віщає появу нового друга, який незабаром стане єдиним коханням. Вихідні проведіть у компанії родичів чи друзів. Зменшіть споживання кави, замініть улюблений напій настоянкою м'яти, це зміцнить організм.

Діва

Діва
Діва

На дів чекає сприятливий у всіх відносинах тиждень; удача у справах – як у роботі, і у сім'ї, у житті інтимної. Ваша організованість грамотно поєднується з умінням швидко ухвалювати рішення. Не соромтеся просити допомоги у друзів, але й не забувайте дякувати їм. У ділових поїздках Дів можуть чатувати на невдачі: втрата речей, випадкові сварки, скасування заходів. Не вживайте гостру їжу на корпоративах, бережіть шлунок від надмірного навантаження.

Терези

Терези
Терези

Не забувайте, що у жінок бувають дні, коли не слід прислухатися до власної думки, думок, а також покладатися на інтуїцію. У ці дні не спрацьовують навіть найвагоміші та найрозумніші докази. Є люди, які володіють ситуацією краще за вас. Довіртеся близьким, довіртеся коханому та друзям. Щастя має цікаву властивість: воно повертається до тих, хто його генерує.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Ви так старанно виконували обов'язки останнім часом, що оточуючі почали сприймати це як належне. Цього тижня ви можете дозволити собі побути примхливою дитиною - як би сильно не обурювалися і обурювалися оточуючі. Це ваш привілей - і він у вас на весь тиждень. Тому вашим близьким, друзям та коханим доведеться піти вам назустріч, адже за великим рахунком на вас неможливо злитися – така ви чудова та приваблива особа.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

На новому тижні найболючіша тема – стабільність стосунків. Партнерським відносинам слід пройти випробування на міцність. Багато хто схильний перебувати в ейфорії від захоплюючих перспектив. Вітер свободи надуватиме вітрила, спрямовуючи вас до нових горизонтів. Ламаючи звичний уклад, важливо побачити нові перспективи та зосередитись на їх реалізації. Будьте ініціативними! Не падайте духом і вірте у краще!

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Козерогам тиждень подарує успіх у фінансових питаннях. Чекайте на нові ділові пропозиції, проекти, контакти. Ситуація буде на вашому боці; шукайте вигоду скрізь, у будь-якому зі своїх починань. Ймовірно, вам доведеться турбуватися через рідних, будьте уважні до них. Бурхливий розвиток кар'єри закриє для вас особисте життя, але велика кількість друзів і міцні зв'язки не залишать вас на самоті. Будьте обережні з витратами, потреби будуть рости досить швидко.

Водолій

Водолій
Водолій

Тиждень вигідно відрізняється від інших тижнів року. Назріває критична необхідність змін; як у відносинах з близькою людиною, так і в іншому житті. А допоможе забезпечити ці зміни або зміни у старих відносинах, або новий любовний зв'язок. Після захоплюючої пригоди, що трапилася наприкінці тижня, Водолій знатиме напевно, що робити далі.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Насамперед бажання, які ви з таким розмахом загадували в новорічну ніч, все ще не реалізувалися. Цей факт може стати причиною не надто оптимістичного настрою. І даремно. Ланцюжок взаємопов'язаних подій вже почав розкручуватися! Зверніться до інтуїції. Внутрішній голос підкаже, чи правильно ви рухаєтеся, чи варто згортати з дороги і відхилятися від курсу зараз, коли бажана мета вже не за горами.

Нагадаємо про гороскоп на лютий-2023 для всіх знаків Зодіаку: таємне кохання Тельців, труднощі Раків і небезпечне 23 число для Козерогів.