Кредити на житло для молоді та молодих сімей стало оформлювати легше та вигідніше.

Про це стало відомо з інформації на офіційному тг-каналі Верховної Ради України. У повідомлені йдеться, що Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву (Держмолодьжитло) спростив механізм іпотечного кредитування молоді. Від 1 лютого кредити, для молодих родин стали доступнішими.

Оформлення іпотеки, скріншот: YouTube
Оформлення іпотеки, скріншот: YouTube

Зазначається, що було змінено порядок надання довгострокових пільг для будівництва та придбання житла.

Таке кредитування Держмолодьжитло здійснює на виконання Державної програми забезпечення молоді житлом на 2013-2023 роки та на підставі Постанови Кабінету Міністрів України № 488 від 11 травня 2011 р. - зазначають у повідомленні.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Кредитування здійснюється з коштів статутного капіталу Держмолодьжитла, сформованого Міністерством розвитку громад та територій України.

Кредит, скріншот: Youtube
Кредит, скріншот: Youtube

Раніше голова Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку, Руслан Магомедов заявив, що іпотека в Україні працює тільки як механізм отримання житла та найпростіших інвестицій. В планах розробити іпотечний механізм достатньо, щоб він міг допомогти у відбудові України.

Нагадаємо, ми писали, що українські військові не можуть скористатися "ПриватБанком"

Як повідомляв "Знай.ua", добре, що зима закінчується: багато українців відчують подорожчання газу.

Також "Знай.ua" інформував, що буде з курсом долара найближчим часом, розповів голова фінансового Комітету Гетьманцев.