Основним завданням стане необхідність гармонійно виявити свою індивідуальність серед оточуючих.

Творчий період, чудова нагода зробити значний ривок уперед, а всі ключі до цього – у потенціалі повного місяця у Леві, який відбувся 5 лютого.

Овен

Овен
Овен

На роботі професійний віраж продовжується. Рухайтеся лише вперед; якщо складуться дружні стосунки із шефом, це для вас щасливий козир. У критичних ситуаціях розраховуйте на власні ресурси: таланти, здібності, матеріальні засоби, особистий досвід та тверезий розум. Ви готові пройти складний період. Ви стаєте сильнішими – берете на себе багато відповідальності, у тому числі за близьких людей. Ваші друзі – це чудова команда, де ви можете забути про суєту та розслабитися.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Поєднуйтесь з діловими людьми, вони авторитетні та впливові. Начальство демонструє вибуховий темперамент; киплячі навколо вас пристрасті означають підвищений інтерес до вас. Розумова активність допоможе вирішити багато, невирішені до цього моменту проблеми. Ближче до кінця тижня ситуація вимагатиме від вас винахідливості та мобільності. Усі зважуйте, прораховуйте, фільтруйте отриману інформацію – закладається програма майбутнього.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Орбіти бажань і можливостей перетнуться, якщо підкорятиметеся обставинам. Добрі наміри добрих знайомих допоможуть знайти єдине правильне рішення. У другій половині тижня займіться побутовими питаннями, наведіть лад у домашніх пенатах – можна влаштувати дрібний ремонт або генеральне прибирання. Але не забувайте і про службові справи, де від вас вимагатиметься скрупульозність та організованість. Матеріальні надходження піднімуть вам настрій і зроблять найближчими днями азартніше.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Вам здається, що все йде не так, як задумано. Ваш улюблений темп - "крок вперед, півкроку назад" - тепер не підходить. Намагайтеся з'ясувати, чому так відбувається. Не йдіть на поводу у порадників, які лише домагаються змін у ваших стосунках із оточуючими. Краще спитайте у домашніх. Ваша сім'я відрізняється від інших сімей, і цим можна пишатися. У сім'ї вам вкажуть на те, що на перший погляд непомітно. Прийміть поради з вдячністю, коли вам відплатять тим же.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Готуйте плацдарм для нових професійних звершень. Майбутнє оптимістично, і ви в цьому скоро переконаєтесь. Багатство та процвітання безпосередньо залежить від інвестицій тих, з ким вас звела доля. Тим часом, поставивши особисті інтереси перше місце, ви ризикуєте зруйнувати кар'єру. Майте на увазі, в неулагодженому колективі, де багато чого не прогнозовано, ви можете стати "п'ятим колесом у возі". Будьте поблажливішими до людей, дотримуйтесь правила: дружба – дружбою, а служба – службою.

Діва

Діва
Діва

Найближчим часом на вас чекає фінансовий успіх. Швидше за все, вас захочуть просунути службовими сходами – не роздумуйте і погоджуйтеся. Стати "правою рукою" долі і з радістю виконуйте те, що від вас вимагається, і тоді потаємні мрії реалізуються. З людьми не лукавте, поводьтеся чесно та благородно, навіть зерно маленької брехні може прорости неприємностями. Жіноча дружба може призвести до несподіваного повороту і, ймовірно, чудового настрою.

Терези

Терези
Терези

Усередині вас вирує психологічний шторм, гнітить тривоги та страхи, невпевненість у завтрашньому дні. Насправді все складається чудово; робіть і заробляйте гроші, для цього створені сприятливі умови. Налаштуйте себе на рішучі дії. Використовувати ситуацію у власних інтересах не завадить – головне, щоб усі залишилися задоволеними; а ось граючи відкрито, можете нашкодити відносинам. Найчастіше вибирайтеся на прогулянки, і нехай надворі холодно – це піде на користь.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Потужні вібрації Космосу наповнять плани енергією, сприяючи реалізації задумів, добробуту та процвітання. Добросовісно працюєте; професіоналізм, мистецтво компромісу – блискучі козирі на вирішення матеріальних проблем. Якщо зіпсуєте партнерські відносини, ваше зголодніле по розкоші Его нікому буде пригальмовувати. Відмінного результату можна досягти лише спільним зусиллям, використовуючи допомогу з боку. Для компанії вибирайте лише вірних друзів.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Стартує процес духовного піднесення на фоні усвідомлення минулих помилок. Переправте мінуси на плюси. Шефа не гнівіть, оскільки заб'єте гол у свої ворота. Рекламувати себе вам більше не потрібно – усі й так знають, що ви стоїте набагато більше, аніж вам платить начальство. Те, що вас дратує, є відображенням бурхливих психологічних процесів у своєму внутрішньому світі. Обійти перешкоди, зловживаючи нормами закону, не вдасться. Залишіть цю витівку.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

На роботі авральна пора, подарунки долі не передбачаються; отримаєте лише те, що заробили еквівалентом вкладених зусиль. Дивіться на життя реально, залиште невластиві вам фантазії. Ви – серйозна та пунктуальна натура, завжди готові до будь-яких форс-мажорів. А ось прагнути внутрішньої гармонії іноді корисно, оскільки саме в ній можна черпати сили для наступного ривка. Любіть обранця, зараз ваш союз, розхитаний амбіціями, потребує взаємної підтримки.

Водолій

Водолій
Водолій

Цей тиждень витканий із суцільних парадоксів; з одного боку – ви яскрава, помітна особистість та вас поважають, з іншого – часті суперечки впливають на настрій. Нині краще розраховувати на зароблене власною працею. Ілюзія щодо оточуючих скоро зникне, і ви зрозумієте, хто що собою являє. Компетентні люди допоможуть вирішити проблеми, які виникли на роботі у п'ятницю. У суботу влаштуйте святковий обід. Ці вихідні ви явно заслужили, так само як заслужили і повноцінний відпочинок.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Спроби допомогти родичам та друзям стануть для вас важким вантажем. Конфлікти на роботі вирішаться не на вашу користь, ризик зараз навряд чи буде виправдано. Доведеться виявити вміння шляхетного дипломата. Промінь істини вже пробивається до вашого серця крізь хмари помилок. Активно розганяйте їх! Наприкінці тижня ви опинитеся "на коні": у вас не залишиться невиконаних завдань, а у відносинах з коханим запанує гармонія.

Нагадаємо про гороскоп на лютий-2023 для всіх знаків Зодіаку: таємне кохання Тельців, труднощі Раків і небезпечне 23 число для Козерогів.