Українка розповіла, як поповнила лави боржників ПриватБанку через дивне списання коштів із її картки. Подробиці вона поділилася у своїй скарзі, яку розмістила на порталі Мінфін.

Клієнтка розповіла, що ще наприкінці 2022 року з її картки списалися її особисті кошти разом із частиною кредитного ліміту. В результаті вона опинилася у боржниках. За словами жінки з її рахунку, ймовірно вкрали кошти шахраї, адже транзакції проводяться на користь іноземної компанії.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"У грудні 2022 року з моєї картки незаконно були списані кошти, внаслідок чого виникла ще й кредиторська заборгованість, за яку були списані відсотки. Чи проходить взагалі моніторинг списання коштів? (з гривневого рахунку на залишку якого 4000 грн списуються вночі кошти в доларах на рахунок американської компанії!). Яким чином мені довести незаконність списання коштів і повернути їх на мій рахунок?", - поділилася клієнтка.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У ПриватБанку відреагували на скаргу жінки та зазначили, що вже працюють над її випадками, але згідно з регламентом чекати доведеться до 120 днів.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Приват24 додав додаток кілька новинок для комфорту: що стало доступним клієнтам.

Також наш портал інформував, чи інвестувати в українські банки: відсоткові ставки у гривні зросли, скільки можна заробити на депозитах.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зарахувалися на карту і одразу "випарувалися": клієнтка ПриватБанку залишилася без грошей після дивного збою.