31 січня 2023 року Україну жахнула історія про те, як група хлопців із Франківська на чолі з таким-собі Андрієм влаштовувала вечірки, на яких споювала дівчат алкоголем та забороненими речовинами.

Після цього вони знімали "відео для дорослих" із потерпілими українками, коли ті були "у відключці" та виставляли в інтернет. Сам Андрій називав це чисткою та бажанням показати "які насправді дівчата" і що якщо жінка прийшла на таку вечірку, то вона не має права бути мамою чи чиєюсь дружиною. Далі хлопець дуже радів, що отримав "хайп" та популярність завдяки цьому, але радів він недовго, адже вже 1 лютого вранці до них з обшуком налетіла поліція.

Організатор п'яних вечірок. Фото: кадр з відео
Організатор п'яних вечірок. Фото: кадр з відео

"Бачимо важкі наслідки вульгарного та бездумного виховання молоді. До 7 років в'язниці можуть отримати організатори п'яних вечірок у столиці, які знущалися та принижували дівчат, а потім викладали відео у соцмережу", - повідомляє керівник ГУНП у Київській області Андрій Небітов.

За його словами, днями правоохоронці провели обшуки за місцем проживання фігурантів у Києві та Івано-Франківській області. Організатори огидних розваг та автори принизливих відео – двоє товаришів, які й розповсюджували порно у Телеграм-каналі та Інстаграм.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Все дійшло до того, що про злочинців згадав і президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні за 1 лютого.

"Особливо хочу сьогодні подякувати працівникам Національної поліції України, які швидко відреагували на ганебні факти, про яких стало відомо вчора... Факти знущань з дівчат. Порушено кримінальне провадження. Є перші затримання зловмисників. Процесуальні дії продовжуються. Насильству в Україні місця не буде" , - наголосив президент.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Варто зазначити, що історія набула суспільного резонансу і саме дівчата першими стали на захист потерпілих. У соцмережах вони поділяються різними історіями у тому, які чоловічі " хитрощі " зустрічалися їм життєдайному шляху. Так користувач ТікТок з ніком she_is_tory розповіла, як її знайомий навмисно ходив у гей-клуби, адже дівчата туди приходять з думками, що до них ніхто не чіплятиметься і відповідно поводяться менш обережно, а знайомий цим скористався. Дівчина також порушує не менш важливе питання про те, що багато чоловіків, перебуваючи у стосунках наївно вважають, що можуть чіплятись до дівчини і схиляти її до інтиму, адже це їхня дівчина, але і це вважається зґвалтуванням, якщо друга сторона не в змозі адекватно оцінити реальність і дати чітку відповідь "так" чи "ні"

@she_is_tory

#нінасиллю #тіктокфранківськ #тіктоккиїв #вечірка #сказатині

♬ Flowers - Miley Cyrus

Нагадаємо, що поліція прийшла до нелюдів, які публічно поглумилися над дівчатами: покарання за каламутні схеми та вечірки не за горами.