Нафтогаз охоплює найбільшу частину споживачів в Україні, це 98% користувачів, ціна для них залишається сталою, ще дев'ять підприємств, що постачають газ побутовим споживачам, оприлюднили ціни на газ на лютий.

У лютому 2023 року ціна на газ для споживачів коливатиметься від 7,7 грн за куб до 9,99 грн за метр кубічний спожитого блакитного палива. Про це повідомляє моніторинговий ресурс ГазПравда.

Ціна на газ у лютому для населення. Фото: ГазПравда
Ціна на газ у лютому для населення. Фото: ГазПравда

Більшість компаній встановили ціни нижче 8 грн за кубометр. Найвигідніший тариф пропонує компанія "ЕРУ людям" – 7,70 грн. "Енерджі Трейд Груп" продає ресурс побутовим споживачам по 7,799 грн. Газопостачальна компанія "Нафтогаз України", клієнтами якої є 98% українців – 7,96 грн. Найдорожчу ціну пропонує ТМ "Світлогаз".

Лічильник газу, скріншот: YouTube
Лічильник газу, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

До кінця квітня в Україні газ не подорожчає, оскільки діятимуть поточні річні базові тарифи, які заборонено підвищувати указом президента. У порівнянні з січнем 2023 року вартість блакитного палива лишається незмінною.

У ГазПравді зазначають, що деякі невеликі приватні постачальники газу мають низькі річні ціни на газ, але пропонують таку вартість лише наявним споживачам. А потенційним клієнтам можна обрати лише місячну ціну, яка суттєво відрізняється від річної.

Нагадаємо, ми писали, що субсидії на комуналку по-новому: що зміниться для українців з 1 лютого.

Як повідомляв "Знай.ua", майбутні врожаї під загрозою: українця загрожують нові подорожчання та дефіцит продуктів.

Також "Знай.ua" інформував, чи мають українці право на субсидію при втраті роботи: головні зміни до соцдопомоги.