Вже майже рік триває повномасштабна фаза війни проти РФ, розпочата 24 лютого... у день, який, як багатьом здається, триває й досі.

Через це продовжується підвищення цін на різні послуги, продукти у супермаркетах. У кишенях грошей більше не стає... багато людей загубили роботу. І єдине, що ще хоч якось може заспокоїти наявність соціальної допомоги. Зараз постараємося відповісти на запитання - чи зможете ви отримати субсидію за безробіття.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Голова відділу Пенсійного фонду України в Харківській області Ольга Міщенко заявляє, що втрата роботи не означає те, що ви одразу втратите будь-яку можливість на отримання соціальних виплат. Вона зазначила, що у лютому відбудеться зміна у нарахуванні субсидій... ця допомога від держави буде доступна для багатьох категорій населення, включаючи і тих, хто не працевлаштований, чи тих, хто втратив своє місце роботи.

Оскільки триває війна, запроваджено воєнний стан - для безробітних діють кілька змін. Для тих, хто перебуває на обліку у центрі зайнятості, може не збирати документи за останні півроку за власними доходами. Розмір субсидії буде розраховуватися із суми допомоги.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Субсидії. Фото: скрін youtube
Субсидії. Фото: скрін youtube

Люди, які залишилися без роботи, можуть отримати позитивну відповідь на заявку про нарахування субсидії відразу після подання заяви.

Нагадаємо, "Табу" на підвищення комуналки: скільки утримуватимуться тарифи і до чого готуватимуться українцям

Як повідомляв "Знай.uа", виписали штраф і залишили без прав на півроку: українським водіям розповіли про незаконне покарання копів , запам'ятайте це

Знай.ua писав, без пенсійного збору та документи за 5 хвилин: українцям запропонували розмитнювати авто в "Дія"