Через війну дорожнечу, втрату роботи, житла та звичного стилю життя, багато українців потерпають від нестачі харчів. Небайдужі українці намагаються допомагати тим, хто цього потребує, та долучаються до ініціатив з підтримки співмешканців.

На порталі "єДопомога" можна зареєструватися та отримати сертифікат, щоб мати змогу безкоштовно брати у мережі супермаркетів АТБ продуктові набори. Про це повідомляють у пресслужбі супермаркету.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Йдеться про те, щоб залишати заявку на порталі "єДопомога". Після чого можна отримати сертифікат, кошти з якого можна використати двома методами. Перше — перевести у готівку на касах магазинів, та друге — розрахуватися за продукти.

Сертифікати номіналом 200, 500 та 1000 грн були наперед придбані небайдужими людьми, та тими, хто міг надати допомогу українцям, які потрапили в біду.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Покрокова інструкція

  1. Зареєструватись на платформі "єДопомога".
  2. Залишити заявку на допомогу, обравши з переліку партнерів допомоги мережу супермаркетів АТБ.
  3. Коли благодійник вибере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та смс-повідомлення на номер мобільного телефону.
  4. При купівлі товару на касі потрібно надати цифри коду з СМС або показати підписку "єДопомога" зі штрих-кодом для сканування.

У повідомленні зазначають, що на кошти благодійників не можна затаритися алкоголем.

Нагадаємо, ми писали, що українці з картами "Ощадбанку" отримали прострочки по комуналці, немає сил терпіти.

Як повідомляв "Знай.ua", смажитимемо аж до Великодня: українські супермаркети поділилися новими цінами на олію.

Також "Знай.ua" інформував, українці скаржаться на зникнення грошей з рахунків Київстару: "зайві" 100 гривень і без попередження.