В Україні певна категорія громадян в 2023 році може отримати ще одну фінансову допомогу від Червоного Хреста. Йдеться про тих, хто має І чи ІІ групи інвалідності, які отримали в результаті повномасштабної війни.

Дані про таких осіб обов'язково мають бути внесені до Єдиного державного реєстру ветеранів війни. Виплачуватимуть допомогу у розмірі 4000 грн на місяць, а гроші нараховуватимуться протягом чотирьох місяців.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Загалом українці з І чи ІІ групами інвалідності матимуть змогу отримати по 16 000 грн. Спеціальна програма для ветеранів стартує вже незабаром.

Щоб оформити заявку на отримання коштів, потрібно заповнити електронну форму на сайті eveteran.gov.ua. Якщо гроші не прийшли, потрібно повторити процедуру оформлення.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українці, фото: Знай.ua
Українці, фото: Знай.ua

Варто зазначити, що Червоний Хрест допомагає переселенцям із початку війни. Грошові виплати встановлено у розмірі 2500 грн. на особу. Також існують інші благодійні проекти від цієї організації - сертифікати на покупки в мережі "Сільпо", ваучери для різних верств населення, особливо вразливих.

Раніше ми писали про те, що за доставку газу платити чи ні? Українцям пояснили, хто має право забути про додаткові квитанції

Як повідомляв Знай.ua, молоко 319 гривень, а яйця по 81: вартість мінімального продуктового кошика показали українцям, з 2021 різниця суттєва

Також портал Знай.ua писав, що 17 тисяч гривень за використання генератора: українець на собі відчув божевільні штрафи