В Україні по-новому видаватимуться автомобільні номери. Які зміни чекають на українських водіїв, розповів начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Так, у Головному сервісному центрі МВС нагадали, що українцям доступна низка послуг, які вони можуть отримати в онлайн-форматі. Наприклад, починаючи з січня в режимі онлайн можна продовжити термін відповідального зберігання номерного знака в сервісному центрі. Крім того, водії можуть дистанційно відновити або обміняти права, а також скористатися послугою шерінгу авто.

Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube
Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube

Микола Рудик підкреслив, що незабаром запрацює нововведення щодо отримання автомобільних номерів. Ця послуга також надаватиметься в онлайн режимі.

"Серед тих послуг, які плануємо запустити онлайн найближчим часом, є ще одне, що стосується номерних знаків. Це замовлення індивідуальних номерних знаків", - заявив він.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Автомобіль. Фото: скрін youtube
Автомобіль. Фото: скрін youtube

Відомо, що в електронному кабінеті водія можна буде перевірити доступність індивідуального номерного знака, а також замовити його та сплатити необхідну суму.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, віддати 50 тисяч або залишитися без прав: за яке порушення водій може втратити цілий стан.

Також наш портал інформував, у МВС назвали суму, яку водії зобов'язані будуть віддати за реєстрацію автомобіля у 2023: ви будете приємно здивовані.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, суттєві аргументи, щоб опускати крісло водія якомога нижче: в першу чергу стосується автомобілістів-початківців.