Тиждень з 16 по 22 січня 2023 року буде важливим, оскільки він напередодні Молодика. Важлива справа, якою можна зайнятися наступного тижня – просити вибачення та прощати інших людей.

Для того, щоб у новий місячний місяць, який розпочнеться 21 січня пізно ввечері, увійти без вантажу минулого.

Овен

Овен
Овен

Тиждень буде активним, сповненим обіцянок, вражень та подій. Зірки обіцяють успіх у фінансах. Не соромтеся визнавати свої помилки, тоді покращення матеріального стану стане реальністю. Однак колеги неоднозначно сприймуть деякі ваші дії, приготуйтеся до таємних інтриг. Перевтома протипоказана, спирайтеся на людей, з якими свого часу пуд солі з'їли. Вихідні найкраще присвятити активному сімейному відпочинку.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Тиждень буде радісним; з багато чим впораєтеся без особливих зусиль, хоча доведеться займатися як своїми, так і чужими проблемами. Особливу увагу зверніть на службові обов'язки. Може здатися, що керівництво пред'являє до вас підвищені вимоги. Виконуючи їх, бережіть сили. Більше вільного часу приділяйте дітям: зараз вони особливо потребують вашої опіки. Якщо запланували придбання дорогої речі чи капіталовкладення, то краще витримати паузу до кінця місяця.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Тиждень буде напруженим, але продуктивним. Якщо втихомирите амбіції, зможете успішно закінчити раніше розпочаті справи. На роботі відмовтеся від колективного обговорення спірних питань. Навчіться зупиняти себе і переводити дух - можливо, саме час осягнути премудрості медитації. Замість того, щоб підкоряючись імпульсу придбати непотрібну річ, внесіть ці гроші на рахунок у банку; для великих покупок зараз не надто сприятливий час.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Раки весь тиждень прагнутимуть до досягнення поставленої мети, але зайва мінливість їхнього настрою та планів не дасть відчутного результату. І все ж ви вирішите проблеми, що виникають, якщо звернете увагу на поради або скористаєтеся допомогою колег і знайомих. Надалі ситуація зміниться на вашу користь. Минулого року вам удалося здобути авторитет, тому тепер настав час вносити пропозиції. У вихідні варто побути одному, щоб упорядкувати думки і почуття.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Левам тиждень віщує матеріальний успіх. У справах зірки рекомендують частіше дослухатися інтуїції, адже оточуючі можуть привнести в життя і плани раптову метушню. Перестаньте запізнюватися, будьте уважнішими до деталей, і винагородою стане службове зростання. Середина тижня – вдалий час для укладання договорів та підписання контрактів. Тиждень також сприятливий для покупок побутових приладів або покращень для дому.

Діва

Діва
Діва

На початку тижня Діви стануть "рятувальним кругом" для оточуючих, багато хто потребуватиме допомоги, доброго слова та вашої підтримки. Начальство нарешті вас помітить і до кінця місяця можливе підвищення або премія. Якщо вам запропонують участь у новому проєкті, погоджуйтесь і не роздумуйте, і тоді вже на початку року ваша кар'єра стрімко піде вгору. Відновлення ділових відносин обіцяє успіх у роботі на тривалий час. У вихідні вас не залишить піднесений настрій.

Терези

Терези
Терези

У першій половині тижня у вашому житті можуть з'явитися люди минулого: як колишні колеги, так і кохані. Ні в тому, ні в іншому випадку не поспішайте відновлювати давно перерваний зв'язок - це не приведе ні до чого хорошого. Натомість у другій половині тижня випаде шанс виправити фінансове становище: на вас чекають дорогі подарунки та легкий заробіток. А негативні емоції найкраще виплескувати у спортзалі, так ви приведете до ладу і нерви, і м'язи.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Вже цього тижня загадане новорічної ночі поступово почне збуватися. Тільки намагайтеся не зловживати небесними подарунками. Бажання та можливості на чаші терезів повинні врівноважитись, а у списку ваших "хочу" має бути те, що сприяє духовному розвитку. Заняття, які ви завжди вважали звичайним хобі, можуть перетворитися на перспективну професію. Стрімко рухаючись до мети, будьте обережнішими: цього тижня ймовірні травми.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Цього тижня не бійтеся уславитися самовпевненим. Якщо ви планували розпочати нове життя, настав час це зробити. Змініть зачіску і хоча б частково гардероб, відмовтеся від солодкого і борошняного, запишіться в басейн або на йогу – на вас чекають великі звершення, і ви повинні зустріти їх у всеозброєнні. Сюрпризом буде підтримка людей, про яких ви були поганої думки. Психологічний мікроклімат у колективі стрімко оздоровлюється, і вам у цьому процесі відведена не остання роль.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

На початку тижня ваші плани скоригують обставини: можливо, друзям знадобиться ваша підтримка. Не поспішайте, можна наламати дров. Терпляче маневруйте в цій обстановці, вчіться гармонійно співпрацювати, знаходити шляхи розуміння, адже ваша думка не єдина. Батьків порадують діти; тим, хто шукав покровителя, також пощастить. Через зміни у здоров'ї не варто надто близько до серця приймати чужі справи.

Водолій

Водолій
Водолій

Досягти успіху за місцем роботи цього тижня не важко. Поставтеся з максимальною відповідальністю до своїх обов'язків і терпляче крокуйте в ногу з партнерами, їм поки не під силу ваш творчий запал. Але одночасно з кар'єрою вам доведеться подбати і про сім'ю, оскільки сімейні стосунки вимагають вашої участі. Стосунків зі старшим та молодшим поколінням це стосується насамперед. Приборкайте амбітне "Я" і підставте близьким своє міцне плече.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Цього тижня з'являться широкі можливості самореалізації. Починайте втілення довгострокових проєктів; енергоресурси та гаманці партнерів до ваших послуг. Доведеться дебютувати у багатьох справах, що може стомити, виснажити організм. Не тягніть все на власній спині, адже поряд є досвідчені люди, які з радістю допоможуть вам. Ведіть здоровий спосіб життя, якщо потрібно, проконсультуйтеся з лікарями, подбайте про повноцінний відпочинок.

Нагадаємо, що піднімають монети і не діляться жуйкою: 4 знаки Зодіаку, які не знають нічого про щедрість – справжні жадібності.

Раніше ми повідомляли гороскоп на 2023 рік для всіх знаків Зодіаку: Чорний Кролик принесе Ракам кризу, гроші Овнам, а Козерогам нове житло.