2023 року українські сім'ї зможуть щомісяця отримувати грошову допомогу у розмірі 2100 гривень. Втім, це стосується лише окремих громадян. Хто може розраховувати на виплати, йдеться на сайті уряду.

Щомісячну допомогу у розмірі 2100 гривень зможуть отримувати українські сім'ї, які виховують трьох та більше дітей. Ця сума виплачується до того моменту, поки дитина не досягне 6-річного віку. Варто зазначити, що цей вид допомоги було запроваджено урядом України ще навесні 2019 року.

Соцдопомога. Фото: скрін youtube
Соцдопомога. Фото: скрін youtube

Сім'я може оформити цей вид допомоги у будь-який момент, коли вона знадобиться, навіть якщо дитині виповнилося 5 років, це право не втрачається. Розмір допомоги залежить кількості дітей у сім'ї. Так, за кожну наступну дитину після третьої додатково виплачується 2100 гривень.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У 2023 році розмір допомоги багатодітним сім'ям залишиться на цьому рівні. Це зумовлено тим, що індексацію цих виплат "заморозили" через суттєвий дефіцит у держбюджеті країни через повномасштабну війну, розв'язану рф.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, субсидія на "зайву площу": як українцям отримати додаткову допомогу на оплату комуналки.

Також наш портал інформував, що у 2023 році роботодавці перестануть звертати увагу на професійні навички співробітників: кому пощастить працевлаштуватися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українські пенсіонери зможуть перевести в готівку свої гроші на касах супермаркету: у Міністерстві соціальної політики дали інструкцію.