Компанія ДТЕК повідомляє, що у деяких регіонах України через загрозу ракетного обстрілу 14 січня почалися екстренні відключення електроенергії. Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Через загрозу ракетної атаки у Києві, Київській та Одеській областях застосовуються екстрені відключення світла. Це вимушений превентивний крок, який дозволить уникнути значних пошкоджень енергетичної інфраструктури, якщо ворожі ракети досягнуть цілі", – заявила компанія ДТЕК.

Вранці столиця зазнала ракетного обстрілу та за словами мера Віталія Кличка було пошкоджено нежитлову будівлю та кілька автомобілей.

"У Голосіївському районі столиці, на нежитлову територію, впали обломки ракети. Постраждалих немає. У Голосіївському районі столиці пожежа на нежитловому об‘єкті. Попередньо — внаслідок ворожої атаки на столицю. Рятувальні служби слідують на місце", – написав Віталій Кличко у своєму телеграм-каналі.

Київська міська військова адміністрація також повідомила, що руйнувань зазнав і об'єкт критичної інфраструктури.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Є влучання в об’єкт інфраструктури. Без критичних руйнувань та загоряння. Всі екстерні служби працюють на місці. Постраждалих немає. В Голосіївському районі через уламки ракети відбулось загоряння в складській металевій будівлі на площі 20 м.кв. та пошкоджено дах на гаражі. Без потерпілих. В Дарницькому районі уламками ракети пошкоджено два автомобіля, потерпілих немає. Інформація уточняються", – йшлося у повідомленні КМВА.