Дедалі частіше українці почали скаржитися на різні сфери послуг. Зокрема, це стосується служб доставки, адже у нинішніх реаліях виникає ще більше проблем.

Нова скарга була опублікована на порталі otzyvua.net , і стосувалася вона компанії Укрпошти. На цьому сайті кожен бажаючий може розповісти про досвід використання тієї чи іншої послуги.

Укрпошта.Фото: Youtube
Укрпошта.Фото: Youtube

Українець з ніком Sergej Schroder розповів, як послуги доставки кур'єрської по місту зайняли не менше 5 днів, що вважає відвертим знущанням над клієнтами.

"Негативна робота менеджменту УП. Копійні зарплати листоноші і рядових співробітників компенсовані астрономічними зарплатами керівництва. Звідси робота тих, хто обслуговує на землі клієнтів - вкрай незадовільна" - сказано у скарзі.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

При цьому стикається з подібним чоловік уже не вперше, а оператори у відділеннях на його думку працюють як громовідведення. Вони нізащо не відповідають, а також не діляться всією актуальною та детальною інформацією.

Повільна доставка - це досить часта скарга останнім часом на компанію. Крім того, у них немає генераторів, і у разі відключення електрики зробити щось досить складно.

Там одразу ж з'явився ще й коментар щодо зарплат:

"Дана схема з приводу астрономічних зарплат вже давно розкрита. Ті хто нібито отримують величезні зарплати на чолі різних держ. служб і галузей-велику частину грошей передають керуючій верхівці країни таким чином з бюджету, легально, крадуть величезні суми грошей".

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

Нагадаємо, що в "Укрпошті" після скарг клієнтів пообіцяли вирішити питання з великими чергами

Раніше повідомлялося, щоб повертати субсидію: про які зміни потрібно інформувати органи соцзахисту

Також, як зберегти субсидію під час переїзду на нове місце: українцям пояснили всі нюанси