Не найкращий період для нових починань, оскільки люди здебільшого не одразу включаються до роботи.

Напружений аспект між Венерою та Ураном провокує спонтанність та необачність у вираженні почуттів, вимогі свободи чи кохання. Якщо у вашому житті відбуваються непорозуміння в цей період, не поспішайте сумувати.

Овен

Овен
Овен

Тиждень буде досить плідним. Корисно опрацювати інформацію, розібрати папери, розкласти все по поличках, спланувати бюджет на січень. Однак великих грошей не чекайте, хоча загалом це гарний час для бізнесу. Але лише без конфліктів! Якщо навіть у вихідний день вас тягне попрацювати, краще зайнятися цим у суботу. Дипломатичність не завадить спілкуванню з партнерами. Сварки незабаром забудуться.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

На роботі буде багато метушні та змін. Час краще присвятити вирішенню серйозних питань, якщо такі є. У фінансовій сфері на вас чекає сюрприз – ризикована справа виявиться вигідною. Можна заручитись підтримкою друзів. Чекайте на підвищення на посаді, і вам нічого не завадить активно заробляти хороші гроші. Але виділяйте час і для спільних прогулянок із коханим, розважальних заходів.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Громадська діяльність вийде на перший план, де представники знаку мають зарекомендувати себе, як демократична особистість. Якщо перед вами розгорнулися променисті перспективи – не спокушайтеся! Дорога до мети, що відкрилася, може виявитися набагато довшою, ніж здається. А ваша амбітність і пориви до завоювання авторитету, можливо, зовсім не сподобаються керівництву. Утримайтеся від благодійних реверансів – пожертвування підуть не за призначенням.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Ви так звикли озиратися назад і заздалегідь прораховувати кроки, що тепер самі здивуєтеся своєї сміливості. Тільки з гарячого не втратьте здоровий глузд; ставити на кін все, що маєте, – невиправданий ризик. Тричі подумайте, перш ніж зважитися на авантюру, навіть якщо її запропонує найкращий друг чи авторитетна людина. Не варто планувати подорож до незнайомих місць; швидше за все, там ви заблукаєте або несподівано для себе потрапите у неприємну історію.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Процес "перезавантаження", запущений Космосом на внутрішньому та зовнішньому рівні, пройде успішно, і у вашій долі з'являться позитивні зрушення. Гризіть граніт науки, заповнюйте прогалини у знаннях, відновлюйте у пам'яті важливу інформацію – це скоро знадобиться. Майбутнє вимагає рухатися в руслі інноваційних технологій, і якщо не хочете застрягти в "печерному столітті", а прагнете розвиватися, сміливіше плануйте витрати і не заощаджуйте на важливому.

Діва

Діва
Діва

Тиждень пройде на непрогнозованій хвилі, події розгортатимуться спонтанно. Вам судилося рости професійно, ладнайте з керівництвом і заробляйте гроші. Зверніться до старих джерел інформації, підключіть раціональне мислення та сміливо проводьте аналогії з минулорічними подіями. Запрійте в собі негатив, не дайте йому отруювати ваше життя. Подбайте про здоров'я, яке через енергетичний дисбаланс кульгає.

Терези

Терези
Терези

Вам доведеться активно діяти, до того ж чи не в усіх напрямках одразу. Якоїсь миті може здатися, що весь світ озброївся проти вас: невизначеність, розчарування, образи. Життя вирішить випробувати вас на міцність та вміння володіти собою. Відносини з рідними вимагатимуть від вас великої витримки. Можливі раптові перепади настрою, головний біль. Але не здайтеся! Ближче до вихідних все налагодиться, і ви знову будете радіти життю.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Тиждень сприятливий і для відпочинку, і для роботи. Це зручний час для нових справ, фізичних навантажень, лікування. Вам вдасться показати себе з найкращого боку: реалізувати задумане або створити щось цікаве. Тільки треба контролювати емоції та вникати у справжню суть речей. Найчастіше прислухайтеся до внутрішнього голосу, це допоможе зробити правильний вибір. Не пов'язуйте себе обіцянками, намагайтеся уникати непорозумінь.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Для вас робочий тиждень виправдає надії. Ви нарешті насолоджуватиметеся здійсненням важливих бажань. У новому році пощастить самоствердитися, відкривши в близьких людях чимало позитивних рис, які досі були "законсервовані". Час вам проявити професійні якості, тоді керівництво оцінить вас гідно і може підкинути грошенят. А ось войовничий дух випускати на волю небезпечно, бо саме він, напевно, спровокує негаразди.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Тиждень в емоційному плані буде досить напруженим, доведеться працювати на повну силу. Не варто планувати на цей час подорожі; окрім різних несподіванок можуть виникнути проблеми зі здоров'ям, остерігайтеся травм на транспорті. У другій половині тижня на вас чекає наплив нових справ, тому будьте уважні, уникайте ризиків та авантюр. Зараз просто необхідно в усьому навести лад. У вихідні доведеться займатися чужими справами.

Водолій

Водолій
Водолій

Тиждень виплесне цілу купу термінових справ. Досить буде складно орієнтуватися в потоці інформації та подіях. Багато здаватиметься безсистемним. А все тому, що ви занадто активні і не можете "склеїти" всі грані головоломки. З важливими речами краще розумітися на спокійній обстановці. Те саме стосується і покупок. Великі придбання ніколи не пізно відкласти до кращих часів. Дбайливо ставтеся до грошей, вони вам скоро знадобляться.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Час сприятливий для творчості та комерції. Незабаром доля буде прихильною до вас, від вас лише буде потрібно цілеспрямованість і рішучі кроки. Не виключені незначні труднощі, з якими ви досить легко впораєтеся. І все ж таки ризику краще уникати. Поїздки, відрядження, переїзди будуть вдалими на початку тижня. У п'ятницю сім разів подумайте, перш ніж щось сказати. У вихідні збережіть сили, відмовтеся від дорогих покупок і налаштуйтеся на позитив.

Нагадаємо про гороскоп на 2023 рік для всіх знаків Зодіаку: Чорний Кролик принесе Ракам кризу, Овнам гроші, а Козерогам нове житло.