Триває повномасштабна фаза війни проти росіян, які вторглися на територію України 24 лютого 2022 року.

Гаманці громадян з кожним днем... з кожним тижнем... з кожним місяцем стають дедалі тоншими. Виплати від держави та міжнародних організацій – це та частка, яка дозволяє більшості українців триматися на плаву. Хоча частина з нас опинилися у дуже тяжкому фінансовому становищі.

Українці у транспорті, фото: Знай.ua
Українці у транспорті, фото: Знай.ua

Є можливість отримати фінансову підтримку від держави, будучи в будь-якій області України. Це стосується щомісячної виплати 900 гривень... але лише за умови, якщо ви надали своє житло внутрішньо переміщеним особам (ВПО) на безоплатній основі.

900 гривень вважаються за кожного поселеного переселенця та виплачуються як компенсація оплати комунальних послуг.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Українці, фото: Знай.ua
Українці, фото: Знай.ua

Щоб їх отримати, відомо, що власники квартир зобов'язані не мати жодних боргів щодо оплати комуналки. Більше того, не можна брати жодних грошей з переселенців за їхнє життя у вашому володінні. Також відомо, що розміри житла, що надаються внутрішньо переміщеним особам, не мають значення. Компенсація на комуналку приходить в однаковій кількості, тому неважливо – здали ви будинок, квартиру чи кімнату.

Нагадаємо, мобілізація в Україні 2023: де вручатимуть повістки і хто вирушить служити

Як повідомляв "Знай.uа", українці почали відмовлятися від використання готівки, і в НБУ назвали головну причину

Знай.uа писав, українцям нагадали, як "позбутися" штрафів за порушення правил дорожнього руху: є два способи