Українцям розповіли, що ціни на пасажирські квитки найближчим часом не планують підвищувати, оскільки розуміють, що під час війни цього робити не варто.

Хоча саме управління "Укразалізниці" заспокоїло громадян, але остаточно рішення про вартість квитків прийматимуть у Кабміні, як повідомив керівник пасажирського спрямування Олександр Перцовський.

Укрзалізниця. Фото: Youtube
Укрзалізниця. Фото: Youtube

Підвищення поки що відходить на другий план, оскільки більшість українців за допомогою поїздів вибираються з регіонів, де йдуть запеклі бойові дії з окупантами. Для деяких це єдиний спосіб переміститися в безпечне місце.

"Наша позиція, щоб під час війни не підвищувати тарифи на пасажирські перевезення, тому що для багатьох людей це ще й спосіб евакуації", - заявив Перцовський.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Незважаючи на це, рішення все ж таки залишається за Кабінетом міністрів.

Кабмін, Денис Шмигаль - фото Кабінету Міністрів України
Кабмін, Денис Шмигаль - фото Кабінету Міністрів України

Тішить те, що УЗ працюватиме під час блекауту. Керівництво ще влітку підготувалося до суворої зими – закупило генератори та буржуйки. З покупкою квитків теж не повинно виникнути проблем. Але в разі чого на самому вокзалі буде гарантовано світло, зв'язок, а каси продовжать працювати.