У перший день Нового року Україна вже вдруге опинилася під ворожими ударами. Терористи у ніч на друге січня запустили дрони-камікадзе, аби нести смерть та розруху мирним українцям.

Київська міська військова адміністрація повідомила, що під час ворожої атаки було збито 20 повітряних цілей.

Але не обійшлося і без руйнувань. Мер Києва Віталій Кличко розповів, що удару зазнав об'єкт енергетичної інфраструктури міста.

"В результаті нічного обстрілу столиці пошкоджені об‘єкти енергетичної інфраструктури. В місті - аварійні відключення електроенергії. Відповідно є знеструмлені об‘єкти теплопостачання. Водопостачання столиці здійснюється в штатному режимі", – йдеться у повідомленні на офіційному телеграм-каналі Віталія Кличка.

Також Кирило Тимошенко повідомив, що в Деснянському районі столиці впали уламки БПЛА у результаті чого пошкоджені вікна житлових будинків.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Падіння уламків бпла на проїзжу частину дороги. Пошкоджено вікна в будинку поруч. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Працюють екстренні служби", – повідомив Тимошенко.

Раніше Знай повідомляв, що росіяни готують ракетний удар по Україні: британська розвідка назвала мету. У четвер, 29 грудня, метою чергової атаки були об'єкти енергетики, крім того, окупанти намагаються придушити протиповітряні сили України, йдеться в повідомленні.

У розвідці вважають, що агресор може змінити цю тактику і перед святами знову атакувати, намагаючись зламати дух українців.